Nefritové slzy

Nefritové slzy https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406071/mid_nefritove-slzy-Bkm-406071.jpg 4 34 9

Už dlouhé roky hraje pro ženy z rodu Parkerů zelený kámen bohů magickou roli. Ani designérka Mila není výjimkou, její šperky se těší věhlasu i daleko za hranicemi Nového Zélandu. Když se jí do rukou dostane vzácný amulet, okamžitě cítí jeho moc. To ovšem ještě netuší, že v životě jejích předků sehrál tragickou úlohu a že ovlivní i její osud.... celý text

malýčtenář
malýčtenář
16.12.2021 4 z 5

Kniha nás opět zavádí do romantického příběhu z Nového Zélandu. Tajemství, romantika a záhady minulosti. To vše opět obsahuje tato kniha,která je pohlazením pro ženskou romantickou duši. Jako vždy se vše vyřeší ke spokojenosti všech ,včetně čtenářů. Doporučuji.

alexis818
alexis818
29.03.2020 4 z 5

Hezký příběh,ale Walden umí lépe.Tato kniha byla prostě trochu slabší než předchozí.


Mlsnákočka
Mlsnákočka
23.02.2020 2 z 5

Ze začátku se mi kniha líbila, ale postupně mi byla hlavní hrdinka Mila čím dál víc nesympatičtější. Vadilo mi, že dospělí lidé se zde ve vznikajících vztazích chovají jako puberťáci.

Lemurka
Lemurka
29.12.2019 3 z 5

Knihy od L. Walden mám ráda, líbí se mi její styl, prostředí Nového Zélandu, rodinná tajemství a historie, prolínání minulosti a současnosti, romantika ... Ikdyž jsou její knihy dosti předvídatelné a značně podobné, jsou to příjemné oddychovky. A pokud si přečtětě tak 2 knihy za rok, tak je to v pohodě.
Tuto bych označila za tu slabší. Mín tak o 50 stránek míň, knize by to prospělo.

josska
josska
13.11.2019 5 z 5

spisovatelku mám moc ráda,,,je to takové odpočinkové milé čtení,,,ale napínavé,čte se jedním dechem,,,

putpuda
putpuda
01.11.2019 4 z 5

Pěkné to bylo, čtivé....jediné, co bych vytkla je, že v předchozích knihách se víc řeší minulost a to já mám radši, tady se děj odehrává spíše v současné době. Ale i tak to bylo fajn.
Taky bych chtěla u nás v potoku, co teče před barákem lovit nefrity :D

jahlina
jahlina
30.10.2019 4 z 5

Odpočinkové čtení plné zvratů, náhod, lásky a odkrytých rodinných tajemství. Četlo se skoro samo.

Bobina74
Bobina74
20.10.2019 4 z 5

Román Nefritové slzy v sobě ukrývá romantický příběh, ve kterém se střídá napětí, láska, tajemství i zločin. Laura Walden umí všechny tyto přísady namíchat ve správném poměru a udržovat své čtenáře v pohotovosti celou četbu. Budete rozplétat složité vztahy v rodině napříč několika generacemi a právě tento román vás utvrdí v přesvědčení, že některá rodinná stigmata se dědí stále dál a dál, dokud nedojde k jejich narušení a vysvětlení. Více v recenzi od Kniha za knihou ;-).

Danago
Danago
08.08.2019 5 z 5

Příběh sourozenců Mily a Tima , kteří spolu se svou babičkou Omakou pátrají po utajené minulosti Omačiných rodičů i jejich vlastní. Příběh je plný propletených rodinných tajemství. Děj knihy se odehrává na Novém Zélandu a v Austrálii a tentokrát je spíš ze současnosti a nedávné minulosti. Autorku mám ráda líbí se mi jak píše a ani tato knížka mě nezklamala. Je to velice čtivé čtení, u kterého si krásně odpočinete , ideální na léto.