Necudná - já a mých 21 mužů

Necudná - já a mých 21 mužů https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274612/bmid_necudna-WJQ-274612.jpg 3 57 22

Necudná Linda série

1. díl >

Už léta Linda baví své okolí historkami ze svého intimního života. Jsou vtipné, neuvěřitelné a ... notně necudné. Když Linda zrovna své noční příběhy neprožívá, zapisuje ty předešlé. To nejlepší, co mladá novinářka z českého maloměsta prožila, nebo o čem snila, najdete uvnitř této knihy. Budete pobaveni, pohoršeni a s každou přibývající stránkou ve větším napětí, kdy strategie "použít a zahodit" skončí. Jestli ji dokáže zastavit osudový muž, který protíná první i poslední stránku. Linda je totiž milující matkou, a zeď, kterou mezi pětiletou dcerou a svým druhým životem postavila, se rychle ztenčuje.... celý text

Přidat komentář

Eva_Skala99
17.11.2022 1 z 5

Některé kapitoly byly dobré, jiné byly totální propadák. Nevím co jsem od knihy čekala, ale zklamala mě. Druhý díl byl ještě horší.

mazlak
26.01.2022 5 z 5

K této knize jsem přišel opravdu velkou náhodou. A protože jsem zrovna nehledal nic konkrétního a kniha byla v audio provedení, pustil jsem si ji při jedné dlouhé cestě do práce. Překvapila mne na samém začátku otevřenost pojetí a popisu pocitů, tužeb a činů samotné hlavní hrdinky. Některé puritány by kniha mohla pobuřovat, ale když se nad tím člověk zamyslí, je to reálný život bez pozlátek a masek. Odvážné a přímé.


Souteska
21.02.2021 5 z 5

Velmi otevřená kniha o sexu, přátelství i partnerství, o povaze lidí, pěkně otevřeně, avšak kultivovaně napsaná. Oceňuji odvahu sexuálních scén, konečně má někdo koule popsat to tak, jak to je, lesk i bída, život se vším všudy.
Léta si říkám, že mi taková kniha chybí. Zažila jsem taky leccos a v mnoha věcech mi autorka fakt padla do noty, do té doby jsem se bála, že většina lidí bere jako erotickou literaturu jen slátaniny typu Padesát odstínů bůhví čeho... A tohle je oproti tomu tak osvěžující, přímočaré, leckdy oplzlé, ale děsně sexy. Dávám palec nahoru a odteďka distribuuju všem dobrým kamarádkám a kamarádům.
"Ženy, prosím vás, vyserte se na ten vysavač a vysajte mu radši péro. Umytý nádobí nenadělá takový parády jako fotka toho, jak si pěkně umejváte kozičky. Pošlete mu to messengerem do práce, udělejte mu pěknej den. Udělejte ho. ... A až vás položí na stůl, bože, nerovnejte ubrousky! Ty nechte na potom, až vás na tom stole ošuká ze všech stran."
Moje řeč:-)

Enxinka
08.12.2019 4 z 5

Knizky s obdobnymi zavadejicimi nazvy si obvykle kupuji, abych mela hezkou policku. Nekdy prekvapi, nekdy nestoji za nic. Necudnou zarazuji do te prvni kategorie, ackoliv pokud nekdo hleda unikatni literarni dilo, mel by sahnout radeji po necem jinem
Skvela oddechovka, u ktere jsem se dost nasmala, tvare mi jen horely a spoustu situaci plne chapu - kazda zenska si s chlapama narazila cumak a nemalo z nas je alespon docasne bralo jako parky..

Ála41
28.07.2019 2 z 5

Přečteno pro zkrácení dlouhé cesty autem na dovolenou... K tomuto účelu kniha posloužila celkem dobře, jinak jsem v ní,, nic,, nenašla. Zpočátku jsem se i lekla, jak jsou některé lechtive pasáže popisovaný... Asi na mě místy až moc,, sprosté,,... Ale čte se rychle a dobře... Chudak dcerka hlavní postavy....

Mortiska
05.07.2019 4 z 5

Kniha, která je spíš složená z jednotlivých příhod. Přímá, bez servítek a místy opravdu velmi vtipně podané scény. Samozřejmě sexuálního tématu. Jako oddychovka velmi dobrá. Jsem zvědavá na druhý díl Neškodná.

Badger
20.02.2019 2 z 5

Docela přeceněný, takový deníček rádoby rad děvčete.
Asi jsem byl první chlap co tohle četl, občas jsem litoval, že čtu o životě tak chvástajícího se člověka, ale jako úhel pohledu zajímavý.
Avšak vícekrát již ne.
Nejlepší na to byl asi citát z písničky Jirky Korna a kamionová scéna.

KLHannah
30.01.2019 4 z 5

Kniha, která mi přišla v knihkupectví pod ruku náhodou. Nadchla mě, i když ji lze považovat za směsici seriálu Sex ve městě, Deník nymfomanky a reálného pohledu české ženy na české muže. První, erotikou nabitá část, mě velmi nadchla, druhá, více romantická, byla více zamotaná a autorka se v ní pokusila posunout hlavní hrdinku někam dál. Místy byla kniha dosti zmatená a vzbuzovala pocit, že sedíte s kámoškou na kafi a chvíli probíráte toho a pak zase toho muže a občas se v tom prostě ztrácíte. Poslední kapitola pro mě pozbyla jakýkoli smysl, ale možná i kvůli ní jsem si dnes objednala pokračování Lindina příběhu. Jen musím přiznat, byla jsem místy trošku smutná. Opravdu společnost tolik podvádí a je tolik nevěrná? Opravdu každý muž rád uteče od manželky? Opravdu má každý chlap, nebo i žena, v mobilu číslo/čísla na svou Lindu? Hm?

Ctv
26.12.2018 4 z 5

Tuhle knížku je možné číst buď jako erotickou oddychovku, nebo tam občas najít mezi řádky hlubší vzkaz. Zvolila jsem tu druhou možnost a knížka se mi líbila.

jaroiva
18.09.2018 5 z 5

Líbilo se mi to moc, jen mi chybí nějaký závěr, pointa nebo tak něco.
Snad v dalším díle se dočkám, i když ono asi všechno nemá vždycky "řešení".

azaclona
23.03.2018 4 z 5

Začátek fajn, popisy tam jsou skvělé a autorčina upřímnost taky, ale ten konec je pro mě velké zklamání.

Evka3814
13.01.2018 4 z 5

:))))) :-00000

lucimodels
28.01.2017 5 z 5

Skvělá knížka, luxus :D pro někoho to může být hodně sprosté, ale je to luxusně přímé.. Kniha mě velmi zajímala, a hrdinku obdivuji a přeji jí, aby to dala :D

zuzka7749
10.11.2016

Nějaké erotické čtení už mám za sebou a tak jsem čekala co bude toto. No, z počátků úderné, řekněme porno na papíře ;-) ale pak to nějak ztrácelo švih a u posledních kapitol to bylo vyloženě jako román a přišlo mě, že autorka ztrácí odstup - jako by to jeden den prožila a druhý napsala.....určitě nebude patřit do mých oblíbených, čekala jsem od toho víc, ale jako odlehčení na dovolenou, proč ne

VeruRomanská
15.08.2016 2 z 5

Od této knihy jsem čekala mnohem víc. Spíše podprůměrná kniha, napsaná rádoby nenuceným vtipem, což zavání až nevkusem. Nedoporučovala bych ke čtení...

bookcase
23.05.2016 3 z 5

Taková jednohubka na večer... Ale pokud vás ještě tenhle typ knížek baví, proč ne... Líbilo se mi, že je to napsané Češkou.

kikies
18.04.2016 4 z 5

Vtipné, odlehčené, lechtivé a místy i vzrušující. Přitom to skrývá spoustu témat k zamyšlení a když čtenář chce vidět víc, než jen prvoplánově odprezentované erotické zážitky, najde to tam. Autorka umí barvitě líčit, vtipně podávat a má dar ironického vidění a kousavého smyslu pro humor. Ano, je to erotika, ale je to dost srandovní erotika :-)

Luxinka
11.01.2016 5 z 5

Knihu jsem přečetla za tři hodiny, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Smála jsem se a představovala jsem si sama sebe ve stejné situaci. Doporučila bych knihu přečíst minimálně každé ženě, aby jsme si uvědomily, co je důležité pro naše muže ;).

Renca1969
10.01.2016 5 z 5

Zajímavý pohled na "věc"-čtivě napsané s lehkostí i humorem-nasmála jsem se a to nahlas a upřímně.Po pár dnech a mnohých rozhovorech a různých názorech jsem se přistihla, že o knize a obsahu stále přemýšlím... Na povrchu lehké,ale myslím, že to svoji hloubku má - záplata na bolest v duši???. ..ale pokud pomáhá žít a smát se...a i mnohým dalším..., palec nahoru!

uiscedubh
10.01.2016 5 z 5

Pres pocatecni nejistotu jsem se do knihy poradne zakousl a nepustila me dokud jsem ji celickou docista nezhltl. Muzu jen doporucit!! A nedavejte z ruky!!

Štítky knihy

sex pro ženy erotika matky samoživitelky, svobodné matky

Autorovy další knížky

2015  67%Necudná - já a mých 21 mužů
2017  61%Neškodná

Kniha Necudná - já a mých 21 mužů je v

Právě čtených2x
Přečtených75x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených4x
Knihotéce18x
Chystám se číst65x
Chci si koupit13x