Nechci rajskou, chci lásku

Nechci rajskou, chci lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/33609/nechci-rajskou-chci-lasku-33609.jpg 3 47 9

Dana nemá štěstí na „vhodné“ partnery – právě chodí s nespolehlivým a náladovým Jáchymem... Michal opustí svou rodinu a odejde k „egyptské princezně“… Karolínin přítel Tomáš jede navštívit svou bývalou milenku do Francie... Květa se navzdory velkému věkovému rozdílu kamarádí s Janou, jejich přátelství však podstoupí zkoušku v podobě pianisty Roba... Honza panuje všem hospodám v okolí a potýká se s problémem navázat trvalejší vztah... Všichni hledají lásku a chtějí být milováni, zároveň se ale neustále potýkají se svou neschopností vztah realizovat. Proč hlavní roli hraje právě láska, vysvětluje sama autorka: „Přestože je to tak trochu obehrané téma, neznám okolo sebe nikoho, včetně mého psa, kdo by ji nepotřeboval.“ 1. vydání... celý text

Přidat komentář

Amneris
28.04.2022 3 z 5

Kniha na jeden večer, četlo se dobře. Příběhy o milostných vztazích, kdy všichni chtějí a hledají lásku.

čef
02.11.2020 3 z 5

Tak mi tato kniha připomíná prvotiny, kdy se chce autorka vypovídat ze svých pocitů. Bohužel nic tak zvláštního necítí, žádná bombastická událost ani příběh se nekoná, jenom se kouří, popíjí a dohaduje s partnery a rodiči, v životě má bordel jako ve svém pokoji a humoru v tom všem pomálu. Jak sama píše „…v podstatě není čemu se smát.“ Třeba se jí někdy povede najít lepší téma, psací i šedé buňky mozkové na to jistě má.


Adelen
31.03.2020 2 z 5

Čte se rychle, ale nepřináší nic nového, nic k zamyšlení. Dobře se u ní usíná :D.

Sarah01
15.03.2018 1 z 5

Tak mně se to nějak nelíbilo, čekala jsem víc....tak nějak podivné dialogy mi nepřišly vůbec ze života, zvláštní a těžko uvěřitelné charaktery i vztahy, víc to asi pitvat nebudu.

Helena Lacková
05.11.2015 5 z 5

Životní příběhy o lásce a vztazích. Kniha na jedno odpoledne

knihamouder
20.09.2014 3 z 5

O špatném vztahu, ve kterém hrdinka stejně zůstává, o šílené matce, příteli, kterého láká bývalá láska nebo manžílkovi, co hledá povyražení u milenky. Několik příběhů, kde hrdinka hledá lásku, tápe ve svých vztazích. Kniha je tenká, nečte se špatně, ale nepřináší nic nového. Vlastně ta rajská taky není k zahození... :-)

ledmed
23.08.2014 3 z 5

Nebylo to špatné, ale asi bych to nedoporučovala někomu, kdo je bez lásky a potřebuje trochu humoru nebo právě sáhnout po něčem, z čeho na něj zapůsobí pozitivní energie, aby se do nějakého toho vztahu vrhnul.
První příběh opravdu děsný - pozor může obsahovat spoiler. Dibabetik, který si třikrát za den píchá inzulín a věčně pod parou? No to jako vážně? To bych opravdu raději jedla třikrát týdně brokolici. A ten zbytek, to je jako kdybych četla příběhy na maminkovských servrech, jakože je čtu :), ale od knihy čekám trošku víc.

Verrrunka
07.04.2014 3 z 5

Tak hloupý název, že jsem po tom musela sáhnout:-D další autorka píšící o vztazích a lásce, pořád stejné..

Lejdus
08.03.2014 3 z 5

Po přečtení první povídky jsem myslela, že knihu zahodím a nedočtu. Postavy mi byly tak nesympatické, že mi to kazilo motivaci přečíst zbytek povídek. Překonala jsem se a ještěže tak!
Následující příběhy stály opravdu za to. V každé povídce jde především o lásku, o postavy, které jsou citlivé, osamocené a toužící po troše lásky. Možná se i v některém příběhu shlédnete nebo vám připomenou někoho ze svých přátel...

Autorovy další knížky

2002  59%Máslo na hlavě
2008  56%Ani ryba ani rak
2006  64%Nechci rajskou, chci lásku

Kniha Nechci rajskou, chci lásku je v

Přečtených81x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce26x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x