Návod na obsluhu lásky

Návod na obsluhu lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/327581/bmid_navod-na-obsluhu-lasky-Ljf-327581.jpg 4 32 13

Psychologička a terapeutka Tamara Koch vám porozpráva, ako pomáha iným zvládnuť ich srdcové eskapády. Jej prístupy sú nekonvenčné, postoje prekvapujúce, rady a postrehy vtipné. Zároveň však rieši vlastný komplikovaný ľúbostný trojuholník. Zdá sa, že niekedy je ľahšie radiť iným ako sebe.

Přidat komentář

Makyt
26.08.2022 4 z 5

Knihu jsem koupila z nouze, zaujala mě hlavně obálkou a taky tím, že je od slovenské autorky. Ještě během toho jediného dne jsem ji přelouskala, hodně jsem se v ní viděla a možná si i něco vzala k srdci. Nebudu naivně snít o princi, kterého "osvítím" a on udělá vše pro to, aby mě kontaktoval. Ale taky bych neměla vše řešit jen rozumem a ze všech stran obracet a analyzovat. Někdy prostě jen musím šlápnout trochu mimo té důvěrně známé, prošlapané cestičky... a nejen šlápnout, ale třeba tam i pořádně zahučet a namlátit si.

hlentilka
06.06.2021 1 z 5

Nevím, co mě na knize vadilo, jestli rozhovory, které se mi zdály umělé, tok myšlenek, který neplynul přirozeně, styl autorčina psaní??? Nakonec jsem "život pacientů a jejich problémy" přeskakovala a snažila se dozvědět se více jen o hlavní postavě Tamaře.


Dreisii
25.06.2020 4 z 5

Když jsem brala knihu do ruky, tak jsem se kvůli recenzi bála jak mě bude bavit. Nicméně kniha se četla svižně, je vtipná, zajímavé osudy lidí vás chytnout a chcete vědět jak to nakonec dopadne. Za mě super oddechové čtení, které máte za dva dny přečtené. Mohu jen doporučit.

mariela.elish
28.11.2019 4 z 5

Oddychové čítanie. Páči sa mi štýl, akým pani autorka Názlerová uvažuje a rozpráva.
Teším sa na ďalšie jej počiny ;)

stju
12.08.2019 2 z 5

Kniha mě docela zklamala, mám z ní pocit zdlouhavě plynoucího příběhu, ve kterém se střídají popisy průběhu sezení psycholožky s klienty s líčením jejiho osobního života.
Podle mne však jsou problémy klientů a jejich následné řešení líčeny velmi povrchně, nezajímavě a nějak jakoby mimochodem. Druhá linie příběhu, tedy osobní život hlavní hrdinky se odehrává především formou setkávání s kamarádkou a dvěma milenci. První z pánů se chová tak dramaticky a tajemně, až působí značně nepravděpodobně. Druhý si s ním příliš nezadá - je obětavý, chápavý, nezištný a romantický, až mi připadá také dost mimo realitu.
Kniha mne opravdu nezaujala a vracet se k ní určitě nebudu.

piliticek
27.07.2019 2 z 5

Takové až naivní čtení, přišlo mi to jak pro teenagery, nenašla jsem tam mnoho hlubokých myšlenek. Doktorka Kochova mnohdy jednala opravdu jako "koza", tento termín se v knize objevuje vícekrát. Vadilo mi i množství chyb, nechápu, že před tiskem toto projde korekturou.
Kniha je psána velkými pismeny i členěna tak, aby ji zvládly i vlažné čtenářky, kterým je zřejmě určena.

bagel
25.06.2019 3 z 5

Oddechová kniha, u které brzy nebudu vědět, o čem byla.

DominaCZ
19.06.2019 1 z 5

Vůbec jsem netušila, že to psala ta obhájkyně ze Súdnej sieně, kterou jsem párkrát viděla.
Nikdy bych totiž neřekla, že napíše takovou krávovinku.

Chápu že když je to o psycholožce a psané ve spolupráci s psycholožkou tak že to bude plný psychokeců, ale tohle vztahové sluníčkování je prostě moc.

O tom, že ji týpek potká na schodech, najde si ji (našel - v rubrice časopisu ŽENSKÉ LISTY -k těm se týpek drsnej dostal jak twl ? :) ) a jen co vejde do ordinace, okamžitě ji cucá a poté doma ihned ojede, ani nemluvím ...kurvoidní klasický začátek happy vztahu, který ale v reálu nefunguje žeano.
Prostě hvězda za obálku.

(trošku otázka: Potkali se dva, když ona měla dvouletou dceru. Po dvou letech se vzali a prý "malá začala chodit do školy". To jako ve 4 letech ??)

ReziEngli
04.04.2019 3 z 5

Příběh úžasný, bavil mě. Ale těch chyb v knize!! Asi jsem dostala špatný výtisk ...

Blaufik
13.03.2019 4 z 5

Autorka si mě naprosto získala. Ať už se jedná o téma knihy, které by se podle názvu mohlo zdát sladké jako med. Opak je ale pravdou. Témata v knize jsou vážná a je dost možné, že s podobným trápením, jako Tamařini klienti, měla problém nejedna čtenářka nebo její kamarádka.
Kniha je psána svěže s lehkostí a vtipem. Díky stylu vyprávění si vás získá a vy si příběh jistě zamilujete, ba co vice, odnesete si také cenné rady do života. Protože nikdy nevíte, kdy se Vám budou hodit.

Šárka5875
25.02.2019 4 z 5

Knihu Návod k použití lásky nelze přehlédnout. Má tak nádhernou obálku, že musí upoutat snad každého. To se opravdu Fortuně Libri povedlo. Naštěstí i obsah knihy si zaslouží palec nahoru. Román, ve kterém se prolínají různé osudy lidí spolu s Tamařiným osobním životem, se čte lehce, autorka píše čtivě, vtipně, ale nechybí ani spoustu životních rad. Je pravda, že občas jsem se trošku ztrácela v postavách Tamařiných klientů, kdo ke komu patří, co řeší a tak podobně. Ale nebyl to žádný velký problém, zorientovala jsem se nebo si třeba nalistovala pár stránek zpátky a postavy si připomněla. Přestože jsem se s Tamarou nemohla ztotožnit, především co se týkalo jejího vztahu s jistým mužem, kterého já bych asi chvílemi s chutí zadupala do země a už ho nechtěla nikdy vidět, kniha se mi líbila, hlavní hrdinka mi byla sympatická, a určitě ji můžu doporučit.

veronika0382
21.12.2018 4 z 5

Román se čte velice dobře, je čtivě napsaný a já ho měla za dva dny přelouskaný. Některé postřehy jsou velice moudré, některé vtipné a myslím, že rady mohou být pro někoho také přínosem. Navíc bych chtěla také vyzdvihnout obálku. Je nádherná, nápaditá a příjemná na omak. Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách

olejnice
09.12.2018 5 z 5

Úspechy a štestí nás neposílí nikdy tolik, jako prekonane problemy a starosti... v takovych udalostech se skryvaji hlubokomyslne vzkazy...