Najít svou tvář

Najít svou tvář https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50846/bmid_najit-svou-tvar-m1Q-50846.jpg 4 28 3

Když doktor Blake Hunter potká na cestě do Sweetwateru Casey Edwardsovou, je to žena bez minulosti. Jako paměť beze stopy vymazala hrozné události, které otřásly Caseyiným životem před deseti lety. Na útržku papíru, který žena svírá v ruce, má adresu Labutího domu, skvostného luxusního sídla, kde žije její matka se záhadně postonávajícím manželem. Jenže tenhle "domov" je zřejmě vším jiným než bezpečným útočištěm. Útržky nesouvislých vzpomínek na burcující zážitky vzbudí v Casey sílící touhu rozplést síť zneklidňujících tajemství. Někdo by ji však chtěl odklidit z cesty, dřív než se jí paměť příliš projasní.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

About Face


více info...

Přidat komentář

laura
05.07.2019 3 z 5

Docela zajímavý příběh ženy, která strávila deset let v psychiatrickém ústavu, aniž by si vzpomínala, proč se tam ocitla a co se stalo předtím. Hodně zamotané, protkané náznaky, které končí ve slepé uličce, matoucími nápovědami, které se ukážou být lživé, prostě autorka si se čtenářem pohrává téměř až do samého konce. A pořád je tu někdo, kdo si přeje, aby si Casey nikdy nevzpomněla, co se jedné osudné noci stalo - a co se dělo spoustu let předtím. Děsivé, syrové, napínavé, ale... Ta romantická linka? Vidí se podruhé v životě a už uvažují, jak by vypadal jejich společný život - jako vážně? To se mi zdálo trošku přitažené za vlasy. Prostě příběh, ke kterému se nejspíš už nevrátím, ale nelituji, že jsem si ho přečetla.

muchomurka
02.07.2013 1 z 5

Děj se neskutečně vlekl, s hlavní hrdinkou jsem se nemohla nijak ztotožnit - pořád fňukala, že si nic nepamatuje a že jí nikdo nic nechce říct. A závěr, čekala jsem nějaké potrestání viníků (jak to v těchto knihách bývá), ale bylo to celé "vyčpělé" (lepší slovo mě nenapadlo). Něco té knize chybělo.


Danafantom
10.12.2012 5 z 5

Tato knížka je první, kterou jsem od této autorky četla, a už vím, že určitě ne poslední. Chytla mě hned od začátku, a nechala mě odpočinout od každodenních starostí. Čtivé, napínavé, fajn. Navíc ty záporňáci nakonec "dostali" sami sebe.

Autorovy další knížky

Fern Michaels (p)
americká, 1933
2009  72%Důvěrné tajnosti
2006  85%Vzdušné zámky
2011  71%Manželská hra
1999  73%Bílý plamen
1999  87%Cesta k bohatství