Najděte si svého marťana ekniha

od:

KoupitKoupit eknihu

Kniha je cenná hlavně tím, že je napsána odborně, přitom naprosto srozumitelně, autor si s pomyslným čtenářem vlastně povídá. Objevíte v ní svěží pohledy a úvahy z oblasti sebepoznání, mezilidských vztahů a výchovy malých dětí. Dozvíte se informace, o kterých s překvapením zjistíte, že je prostě potřebujete k tomu, abyste mohli vést spokojený život. Text v knize je silný a místy až naléhavý a zejména vás zaujme to, s jakým citem Marek Herman popisuje svět malých dětí....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353131/big_najdete-si-sveho-martana-Hkr-353131.png 4.1753
Nahrávám...

Komentáře (183)

Kniha Najděte si svého marťana

Netopyr07
25. dubna

Některé kapitoly byly velice zajímavé, ale celou knihu přelouskat nedokážu, i kdybych se... ;-) Nicméně zde každý může najít něco, co ho osloví.

katerina9582
10. dubna

Kniha mi byla přínosem. Marka Hermana mám ráda

Vendyorit
06. března

Spousta zajímavých informací. Ale určitě to není čtení na "jeden zátah". :-) Spousta informací se zde opakuje, ale dejme tomu... Opakování je matka moudrosti, jak se říká. :-)

Martina1725
05. února

Takový dobrý základ psychologie

Petra186
05. ledna

Knihu doporučuji, koupila jsem si ji domů. Nedá se jednorázově přečíst, ráda se k ní budu vracet. Je jednoduše napsaná, srozumitelně.

lordes7975
11.12.2022

Příjemný úvod do problematiky, ale silně nedoporučuji těm, co už mají o tématu načteno- je to sice hezky napsané, ale to bude tak vše.

pige
30.11.2022

Velice čtivé. Jasné a srozumitelné.

eliifa
13.10.2022

Poutavé čtení, hezky napsáno, ale dost informací se opakuje

1 ...