Naháči

Naháči https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47256/nahaci-47256.jpg 2 10 4

Být, či nebýt na netu? A jako kdo? Toť otázka dnešních dní. Naháči jsou příběhem o šílené reality show, která se může odehrát kdekoli na světě, třeba i u vás doma. Sociální web jako úložiště našich přání, tužeb a vidění světa. Sociální web jako naše společná paměť. Návod, jak zaujmout statisíce uživatelů internetu a ještě na tom vydělat. O mužích i ženách, o maskách i odmaskování, o lásce i nenávisti, o tom, čím jsme i nejsme, čím chceme být či nechceme. Hry mohou být všelijaké, ale neměly by končit smrtí. Tento příběh se může odehrát kdekoli u kohokoli z vás, nehledě na stát či kontinent, ze kterého pocházíte. Jen musíte mít doma počítač, trochu volného času na internetovou komunikaci a pár přátel z chatu, pár webových kamer, fantazii a chuť si pohrávat s lidskými charaktery. Ale pozor na sousedy, nenávist a lidskou zranitelnost, poznáme je i v našem příběhu... celý text

Přidat komentář

marry8997
31.05.2019 2 z 5

Je to celkem kniha na zamyšlení. Příběh je zajímavý, ale často se tam najdou slova, kterým někteří lidé nerozumí. Není to špatné, celkem mě to bavilo, ale ne všichni po této knížce sáhnou.

jan6775
25.07.2018 2 z 5

Zajímavý námět poněkud chaotický na mě moc postav. Lidé kteří si myslí že se dobře znají z netu se sejdou a poznávají teprve jak to s nimi vlastně je a co jsou zač. Konec je dost dramatický a má zřejmě vyvolat probuzení z imaginárního v opravdovost.


REBELKAAAAAA
10.06.2015 2 z 5

Od knihy jsem očekávala více otevřenosti, zajímavostí a víc poutavosti.
Vesměs začátek je nudný, nepřehledný a roztržitý, musela jsem přemýšlet co k jakému člověku patří. Od poloviny se to již začíná lépe rozbíhat, již je to poutavější. Ani však není tam tolik otevřené sexuality, jak jsem zpočátku očekávala. Vesměs jde o partu lidí ze života, kteří se sešli, aby si popovídali před diváky na různá témata v životě. Nic proti, ale očekávala bych více otevřenosti, sexu, vztahů a emocí v knize.

mariva
17.09.2012 odpad!

Téma se zdálo být zajímavé, ale je podáno dost špatným způsobem - špatně se čte, spousta nic neříkajících až nesrozumitelných proslovů. Sice dobře vystihuje, jaké lidi je možné najít na sociálních sítích a jak se snaží měnit svoji identitu, ale asi se to dalo podat čtivějším způsobem.

Štítky knihy

reality show

Autorovy další knížky

Slávek Boura
česká, 1964
2010  38%Naháči
2018  15%Leo a Julie - Příběh jedné lásky
2017  20%Nedamovský poltergeist

Kniha Naháči je v

Přečtených11x
Knihotéce7x
Chystám se číst1x