Náboje do ručních palných zbraní

Náboje do ručních palných zbraní https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237036/naboje-do-rucnich-palnych-zbrani-237036.jpg 5 7 2

Ojedinělá, ve své úplnosti dosud s ničím nesrovnatelná encyklopedická příručka, doplněná velkým množstvím původních nákresů.

Přidat komentář

JohnnyBane
04.09.2017 5 z 5

Naprosto se ztotožňuji s komentářem svickopa, který shrnul naprosto vše. Výborná kniha, která vám náboje představí opravdu od A do Z s kompletní historií do roku 1998.

svickop
21.03.2015 4 z 5

Autor na začátek velice čtivě seznamuje čtenáře s historií a cestou, jak se od doutnáku dostali až k současným nábojům. Kniha je rozdělena na pistolové a puškové náboje a ty jsou ještě rozdělené podle metrického a anglo-saského systému měr. Ačkoliv mám "dotisk" knihu z roku 2006, neliší se od své předlohy z roku 1998, což je škoda, protože spousta údajů by chtěla doplnit a aktualizovat. Knize by velice prospěla a přidala na zajímavosti třeba kapitola o experimentálních nábojích, ale bohužel. Přesto kniha výborně poslouží pro orientaci v nábojích, které kdysi byly a používaly se, nebo pro které se komorují současné kulovnice.


Štítky knihy

sběratelství zbraně encyklopedie střelné zbraně střelivo, náboje

Autoři knihy

Kniha Náboje do ručních palných zbraní je v

Přečtených7x
Doporučených2x
Knihotéce10x
Chystám se číst1x
Chci si koupit5x