Myšlenky štěstí

Myšlenky štěstí https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341617/bmid_myslenky-stesti-fbm-341617.jpg 5 5 3

Je na čase, abyste si dopřáli zdravou dávku sebelásky. Zasloužíte si ji. Jste dokonalá, zářivá, skvělá, božská bytost. A čím dříve to přijmete a začnete se podle toho k sobě chovat, tím dříve se váš život naplní lehkostí, soucitem, zdravím, vitalitou a štěstím. Karty Myšlenky štěstí vám nabízejí něžnou ale intenzivní inspiraci k tomu, jak sami o sebe pečovat a oceňovat se na nejhlubší úrovni. A není nejlepší způsob, jak cítit více štěstí, se o něj dělit s druhými? Rozdávejte karty z tohoto balíčku a staňte se tak posly štěstí všude kam zavítáte!... celý text

Přidat komentář

RendyaDav
26.09.2023 5 z 5

Tyto afirmační kartičky mají krásné obrázky.. Dodají energii, dobře naladí.

Coucouha
29.03.2020 5 z 5

Dlouho jsem hledala nějaké karty, které by mi fakt sedly. Měla jsem např. Andělské karty - nic pro mě, takže jsem je hned někomu darovala...a ostatní si ani nepamatuju. Prostě žádné mi nesedly.
Ale Myšlenky štěstí jsou SKVĚLÉ!! Konečně něco, co se mi fakt trefilo do vkusu. Užitečné rady, hezké myšlenky, krásné grafické zpracování...opravdu můžu jen doporučit :)


RenataP
22.08.2017

Jsou výborné a milé. Tyhle kartičky jsou už univerzálnější, protože autorka pracuje s čirou psychologií. Karty se mi nejlépe vytahovaly po trojicích, kdy začaly skládat příběh a v rozvinuté formě ukazují cestu a zcela přesně trefí právě tam, kde cítíte v tu chvíli bolestivé místo. Sebevědomí, vztahy, zdraví, víra v budoucnost nebo třeba jen chuť si odpočinout. K tomu všemu tu jako bonus dostáváte dobré rady a informace, jak tyto pocity v sobě lépe zpracovat.

Autorovy další knížky

Kris Carr
americká, 1971
2013  84%Bláznivá sexy dieta
2017  100%Myšlenky štěstí

Kniha Myšlenky štěstí je v

Přečtených4x
Knihotéce4x
Chystám se číst2x
Chci si koupit4x