Mysl léčí tělo

Mysl léčí tělo https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80153/mysl-leci-telo-80153.jpg 4 3 1

Kniha podrobně rozebírá moc vizualizace, víry a pozitivního myšlení i jejich dopady na tělo. Prostřednictvím revoluční metody kvantového léčení - díky níž můžete změnit sami sebe na úrovni atomů - autor ukazuje, jak můžete využívat imaginace a myšlenkové procesy k boji s bolestmi či nemocemi. Najdete zde četné inspirativní příběhy lidí, kteří se sami uzdravili, a také konkrétní návody pro práci se svou myslí šité na míru jednotlivých nemocí.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

How Your Mind Can Heal Your Body


více info...

Přidat komentář

knihyKeMne
24.02.2022 4 z 5

Anotace vystihuje přesně, co v knížce najdete. Je vidět, že autor moci vizualizace věří a nadšeně šíří tuto myšlenku dál, zároveň však upozorňuje, že tato metoda nemá nahradit konvenční léčbu, nýbrž ji doplňovat. No koncept to bude asi dobrý, vhodný hlavně pro lidi, kteří o sobě vědí, že na ně působí placebo. Nutnost častého praktikování je docela náročná na čas a vnitřní disciplínu, ale když má člověk vážnou nemoc, jistě to zvládne.

Přínosem této knihy je hlavně množství příběhů lidí, kteří popisují způsob svého uzdravení a konkrétní vizualizace, které praktikovali. Fajn je i dodatek pro ty méně kreativní, co si konkrétně můžou představovat pro léčbu konkrétního problému. Zde mě trochu zklamalo navrhované řešení nespavosti.

Jináč to základní povídání bylo pro mě spíš takové opáčko - studie jak funguje placebo, neuroplasticita mozku a jak s tím souvisí vizualizace.

V jednom z dodatků autor představí i svou metodu kvantového léčení, kterou nejspíš podrobně rozebírá v jiné své knížce, ale s tématem souvisí. Přijde mi to jako vyšší level vizualizace, takový duchovnější :-)

Štítky knihy

psychologie rozvoj osobnosti, osobní rozvoj

Autorovy další knížky

2015  77%Miluj sám sebe
2011  80%Mysl léčí tělo
2013  80%Nakažlivá síla našeho vyzařovaní
2019  60%Léčivá síla vizualizace

Kniha Mysl léčí tělo je v

Přečtených3x
Knihotéce1x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x