Miluj sám sebe

Miluj sám sebe https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/282735/bmid_miluj-sam-sebe-5ca-282735.jpg 4 6 1

Když si vědec David Hamilton uvědomil, že ho nedostatek sebelásky v životě omezuje stovkami drobností i několika významnými způsoby, vymyslel experiment, vkterý sám na sobě vyzkoušel. Více než rok studoval nejnovější výzkumy z oblasti chemie mozku, neurovědy, psychoterapeutických technik a metod osobního rozvoje a sestavil 27 účinných cvičení, která nejdříve sám vyzkoušel a nyní je předkládá čtenářům, aby jim pomohl opravit vztah, který mají sami k sobě. Navštivte autorovu tělocvičnu sebelásky... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , BizBooks
Originální název:

I HEART ME , 2015


více info...

Přidat komentář

LordSnape
30.04.2016 1 z 5

V knihovně jsem hledal knihu o sebelásce, abych tak trochu našel cestu k sobě samému, začal si sebe vážit a mít rád a narazil jsem na tohle. Bohužel to byla ztráta času. Hamilton se rád pasuje do role doktora, ale předává jen klasicky odrbané manuály, roztroušené po celém internetu a jiných knihách. Když mu docházejí slova a síly, začne mlít o tom, jak sebe můžeme uzdravit pomocí energie atd. Nemám nic proti ezoterice, ale jeho "program" je spíš takovou cestou po již vyšlapaných stezkách. Trochu psychologie, pár vědeckých pouček, pár citátů a rad od "známých" osobností a spousta balastu, která by vás určitě nenapadla. Pokud potřebujete rady typu, že když se chcete mít rádi musíte se chválit, mít k sobě respekt, mluvit s lidmi a nenechat ostatní a své rodiče, aby vás ponižovali, určitě pak i potřebujete i tuto knihu.

Myslím si, že se stačí podívat na jeho ostatní knihy a už je jasné o čem to vlastně je. O penězích a nadpozemských radách.

Autorovy další knížky

2015  77%Miluj sám sebe
2011  80%Mysl léčí tělo
2013  80%Nakažlivá síla našeho vyzařovaní
2019  60%Léčivá síla vizualizace