My single holky

My single holky https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199945/my-single-holky-199945.jpg 4 48 10

Když dostanete kopačky, je to šok. Pro Samanthu Brooksovou je to ale úplná tragédie, protože Jamie byl její životní láskou. Je hezký, chytrý, ale má toulavé boty a po šesti letech na jednom místě, v práci, která ho sice slušně živí, ale totálně nebaví, si koupí letenku do Jižní Ameriky. Samantha se nechce vzdát bez boje. Tím spíš, že ji Jamie také pořád miluje, a tak má pět měsíců na to, aby zvrátila jeho rozhodnutí. S pomocí kamarádek Jen a Ellie vymyslí plán, jak ho přimět, aby si uvědomil, o co přichází. Začíná tedy série vtipných scének a legračních situací. Plán totiž zahrnuje špinavé triky, drobné podvody a ženské lsti, včetně té nejosvědčenější: vzbuzení žárlivosti. A tak se na scéně objevují další muži. Podaří se Samanthě získat Jamieho zpět? A bude ho vůbec ještě chtít? Bohové přece trestají splněním přání! Humor, láska a romantika v jednom – to je román My single holky od britské spisovatelky Jane Costello.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

All the Single Ladies , 2010


více info...

Přidat komentář

Kudík
11.11.2021 3 z 5

Má první kniha od této autorky a neřekla bych, že je to obzvláště vtipný titul, i když pár hlášek bylo kreativních. U Sam i Jamieho jsem měla zásadní problém s tím, že vlastně ani jeden nevěděl, co přesně chce. Po 6ti letech může být vztah opravdu přežitý nebo v krizi, hlavně, když se jeden z dvojice přestane snažit. Dokud nevyplynuli jisté podrobnosti z jejich vztahu, tak jsem byla v týmu Jamie, poté jsem přešla do týmu Bena. Ten, i když byl po všech stránkách skoro dokonalý (navíc veterinář), tak dávat někomu, jako je nerozhodná Sam, další šanci, to už bylo trochu moc. On celý ten závěr vč. epilogu byl celkově moc, ale nejvíc bylo moc naivní Samanty.

Samira
29.09.2017 4 z 5

Knihu Jane Costello Před svatbou naprosto zbožňuji. My single holky je také příjemným čtením, ale na první zmíněnou ani zdaleka nemá. Přesto jsem se bavila a mnohokrát hodně zasmála a jednu postavu si opravdu zamilovala.
Nešlo však o hlavní hrdinku, ale o naprosto úžasného Bena, kterého mi bylo nejednou líto.
Celkově šlo o milé, místy dost ztřeštěné, ale reálné vyprávění o lásce, přátelství, obyčejných problémech a nalezení toho, co od života chci.
Stojí za přečtení!


Daenerys
31.08.2017 4 z 5

Taková pohodička prostě. Nic, co by vyrazilo dech, ale já mám takovýhle druh oddychovek občas moc ráda a takhle rozhodně nezklamala. Milé to bylo.

Irsaf
19.07.2016 5 z 5

Nebylo to špatný čtení.

petra3242
20.01.2016 4 z 5

Nebyla to vůbec špatná kniha. Čekala jsem, že mi bude Sam protivná (podle komentářů tady), ale nestalo se tak. Sice ano lezlo mi občas krkem jak neustále fňuká kvůli Jamiemu a vnucuje se mu. Ale jinak mi přišla celkem milá.
Opět velmi oceňuji krátké kapitoly. Ideální pro příležitost, kdy si chcete číst před spaním.
Také se mi líbily příběhy ostatních hrdinů, např ten o Julii. Kdo by to byl řekl, kam až jsou lidé ochotní zajít jen proto, aby si nezničili pověst....
Co se mi naopak nelíbilo, bylo to věčné přirovnávání. Možná to mělo být vtipné, ale mě to přišlo spíš hloupé a místy až trapné.

alnahu
30.12.2015 4 z 5

Příběh Samanty mě bavil a několikrát rozesmál.Je to lehké oddechové čtení u kterého si odpočinete.Stylem psaní se opravdu podobá knihám od Sophie Kinselly.Za mě vtipná kniha, plná ženských lstí ,humoru a romantiky.

helenkan
22.05.2015 4 z 5

Docela jsem se pobavila i když mi někdy hlavní hrdinka lezla na nervy.:)

Klára90
05.12.2014 3 z 5

Vtipně napsaná kniha. Předvídatelný závěr, ale každopádně fajn oddechové počtení

Michelle93
15.09.2014 2 z 5

Kniha nebyla špatná, ale zdála se mi utahaná a hlavní hrdinka mi postupem času lezla dost krkem! Často jsem četla, že spisovatelka se zdá být podobná jako Sophie Kinsella.. tak to určitě ne. U Sophie knihu přečtu jednim dechem u této autorky jsem se modlila za konec..

Petusa242
10.08.2013 3 z 5

Hezká kniha, bohužel jsem ji celou nedočetla

Štítky knihy

partnerské vztahy

Autorovy další knížky

Jane Costello
britská, 1974
2013  79%Před svatbou
2012  70%My single holky

Kniha My single holky je v

Přečtených66x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce50x
Chystám se číst20x
Chci si koupit3x