Muž na prodej

Muž na prodej https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21527/muz-na-prodej-21527.jpg 4 39 3

Petr Rybář série

< 3. díl

Petr Rybář si založil firmu, která nabízí služby všeho druhu, například i doprovod osamělé dámy do společnosti. Tak se stane, že zadlužená podnikatelka představí Petra lidem z úvěrové firmy, ve které si vypůjčila milion korun, jako svého snoubence - doufá totiž, že lichváři nyní zaměří svoji pozornost na něj. Petr se pokusí o protiútok, jenže past je vymyšlená dobře, už druhý den na něj čekají pistolníci ruskojazyčné mafie a jeho šance na přežití se smršťují v černou díru. Z ní mu pomůže advokát Waserman. Petr dostane novou identitu, aby se mohl skrýt v zahraničí. Na první pohled je to báječný nápad. Petr cestuje po Itálii, setkává se s jednou výjimečnou ženou, zamiluje se, jenže za tragických okolností zjišťuje, že je neznámými režiséry manipulovanou loutkou v neprůhledné hře, že člověk, pod jehož jménem vystupuje, je stejně štvaná zvěř jako on a že mu jde opět o život. Napínavý příběh spěje nezadržitelně k explozivnímu závěru... ... celý text

Přidat komentář

rodak
24.08.2023 3 z 5

V Praze ještě dobré, pak se to přesunulo do Itálie a nastala nepřehledná motanice děje. A nebo jsem se tomu plně nevěnoval? Taky možné. Zkrátka nebavilo. Přitom druhý díl byl super.

jprst
29.12.2011 4 z 5

Ačkiliv jsem knihu přečetl docela pozorně, o sexu jsem tam nic moc nenašel, Páralovi se to také nepodobá, ale možná že jsem četl jinou knihu než autor předchozího komentáře. Je to dobře propracovaný detektivní příběh, který neztrácí napětí a dal by se číst i na jeden zátah.


WEIL
15.08.2011

Po změně režimu, pádu socialismu naznal nový náhled na člověka, a autoři hledali nová témata o člověku.

Pavel Frýbort taky hledal, byl zvyklý na vysoké náklady při prodeji svých knih z konce let 80., a psát ho to dál bavilo, takže zkusil napsat něco o sexu, tak jako Páral a další.