Můj malý Mozart

Můj malý Mozart https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426401/bmid_muj-maly-mozart-B3f-426401.jpg 5 7 2

Wolfgang Amadeus Mozart je nejslavnějším hudebním skladatelem všech dob. Už jako dítě byl zázračně nadaný. Tato knížka je také určena dětem. Z rozsáhlého Mozartova díla je seznamuje se skladbami, které jsou neznámější, nebo které si spolu s Mozartem a jeho ilustrovanými kamarády mohou malí čtenáři zazpívat. Pestré ilustrace doplňuje stručné povídání o skladbách, o hudebních nástrojích v nich použitých nebo o Mozartově době. Na každé dvoustraně je možné stisknout tlačítko a poslechnout si hudební pasáž, o níž se v knize právě píše. Kniha je tak skvělým interaktivním seznámením s tímto velikánem klasické hudby.... celý text

Pro nejmenší
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Mon petit Mozart


více info...

Přidat komentář

Ithaka
10.01.2021 5 z 5

Hudebních leporel se u nás vystřídalo hodně (hlavně těch se zvuky nejrůznějších zvířátek), ale tohle je naprostá špička. Doporučila mi jej kamarádka, jejíž dcerka z něj byla nadšená a stejné je to i u nás. Připravte se však na to, že zalíbí-li se i vašim nejmenším, bude nutné zakoupit do zásoby pořádné balení malých kulatých plochých baterií. Myslím si však, že se to vyplatí. Skvělý kamarád na delší cestu autem nebo zdlouhavé čekání u lékaře. Knížka má příjemný formát do kapsy, velmi jednoduché ovládání (i pro zatím nemotorné dětské prstíky) a roztomilé ilustrace. Ze šesti vložených skladeb (Abeceda, Variace na píseň Ah vous dirai-je, maman; Turecký pochod, Malá noční hudba, Sonata facile a Zvonkohra) u naší malé bezkonkurenčně vede Turecký pochod. Skvělý dárek nejen pro vlastní děti.

Hoshi
20.04.2020 5 z 5

Mé první setkání s hudebním leporelem a jsem ráda, že je to zrovna Mozart. Dcera toto leporelo dostala k Velikonocům a i když jí ještě není rok, velmi si ho za tu krátkou dobu, co ho máme, oblíbila.
Seznámíte se s šesti Mozartovými skladbami, které doprovází krásné, jednoduché ilustrace. Za mě opravdu krásný dárek nejen pro děti :)