Mrkev miluje rajčata

Mrkev miluje rajčata https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259875/bmid_mrkev-miluje-rajcata-259875.JPG 4 22 7

Klasická příručka známé americké odbornice odkrývá tajemství úspěšného zahradničení spočívající ve výsadbě rostlin, které se mají rády a výborně se doplňují. Je to nekonvenční a čtivý průvodce plný užitečných tipů: přináší spoustu praktických informací o pěstování zeleniny, stromů a keřů, ale i nejrůznějších bylin a polních plodin.... celý text

Literatura naučná Hobby Zahrada
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Carrots Love Tomatoes , 1998


více info...

Přidat komentář

Filomena1961
15.01.2023 4 z 5

V dnešní době, kdy se všude používá ve velkém chemie, má člověk potřebu se na své vlastní zahrádce vyhnout těmto látkám. Tím pádem hledá jiné cesty. Uvedená kniha je jednou z cest, jak chránit rostliny před nemocemi přírodními postřiky a sázet k sobě rostliny ve vztahu symbiózy a tím zvýšit výnosy. I když některé věci mi byly známé, pro mě je přínosná každá kniha, i kdybych tam narazila pouze na jednu novou informaci. Takže v zimním období jako přípravu na další sezónu zahrádkářům doporučuji.

Worbitka89
13.11.2022 3 z 5

Co s čím sázet a nejlépe v prostředí kde žije autorka, pro nás trochu z ruky. V knize je pouze pár skic bylin a plodin (což je škoda), ideální kniha, když už víte jaká semínka chcete sázet,ale nevíte s čím a vedle koho, dřív asi nemá smysl knihu bez psaní si poznámek číst, protože to v hlavně všechno neudržite.


Sandalkar
03.04.2022 3 z 5

Asi by mi to dalo mnohem vic, kdybych bydlela v Texasu. Spousta rad pro nase podminky trochu mimo (v podhuri Jizerek to opuncie fakt neda). Za sebe doporucuji hledat tuzemske autory se stejnym tematem (napr.: J.Svoboda, Pavela, Vlašínová).

jprst
07.09.2019 2 z 5

Čekal jsem nějaké nové informace a rady, ale publikace z podstatné části jen opakuje dlouholeté a vyzkoušené poznatky starších zahrádkářů. I když připouštím, že pro "začínající a mírně pokročilé" to může být inspirující publikace.

MaggieR
06.05.2019 5 z 5

Musí si prečítať každý kto chce pestovať zeleninu.

Greenfingers
07.03.2019 5 z 5

Já pěstování smíšených kultur věřím,osvědčuje se mně to již hezkou řádku let. Knížka je výborným návodem pro sestavování osevního plánu na zahradě.

Claricia
25.12.2012 4 z 5

Letos jsem některé druhy zeleniny pěstovala podle návodů v této knížce a musím říct, že jsem byla mile překvapena, že se jim daří lépe než v minulých letech. Očividně to má něco do sebe. :o)