Morčata

Morčata https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143332/morcata-143332.jpg 5 6 1

V této knížce se dozvíte vše o výběru vhodných plemen i o tom, jaké optimální prostředí jim vytvořit, jak a čím je krmit a jak o ně náležitě pečovat. V příloze Extra najdete poučení o tom, jak morčátkům dobře porozumět a také jak rychle rozpoznat jejich nemoci.

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Meerschweinchen , 2007


více info...

Přidat komentář

sola_lupa
10.02.2017 3 z 5

Knížka je super v tom, že vám poradí, jak morče zabavit. Tolik nápadů jako v téhle knížce, se najde jen málokde. Ovšem ohledně vybudování vlastního domečku či výběhu pro morče, se zde moc nedočtete. Jak na to, je třeba hledat jinde, neboť tato kniha se zaměřuje pouze na zakoupení klece. Mám ještě pár menších výhrad k obsahu, ale jsou relativně zanedbatelné.

Knihu nedoporučuji lidem, kteří jsou alergičtí na opakování některých informací, i když se je zrovna snaží zapamatovat pro pozdější použití v reálu. Naopak je bezvadná pro děti a zapomnětlivce, kterým se musí vše opakovat vícekrát.

Dá se tedy říct, že kniha jako základ pro péči o morče nepostačí. Jako první knížka k seznámení s těmito tvory či jako doplněk k další literatuře ovšem dostačující je.

Autorovy další knížky

Angela Beck
německá
2008  87%Křečci
2008  90%Morčata
2008  80%Akvarijní rybičky
2008  91%Zakrslí králíci

Kniha Morčata je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce7x