Moje tělo: koučink

Moje tělo: koučink https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/363354/mid_moje-telo-koucink-vql-363354.jpg 5 11 2

Osobní kouč na cestě za vysněnou postavou a zdravým tělem. Není to jen kniha. Je to kompletní průvodce tím, co by měl člověk znát, aby pochopil, jak jeho tělo funguje, naučil se mu naslouchat a získal zpět schopnost přirozeně vnímat sám sebe. „Mým cílem bylo napsat knihu motivační, nenáročnou na pochopení a hlavně takovou, aby se s ní dalo pracovat a sloužila jako průvodce prvními, ale i dalšími krůčky na cestě za hezčí postavou, zdravějším tělem a sebeláskou.“ Přijmeš jen 30denní výzvu, nebo změníš celý svůj život? Kniha je plná nápadů, rad, triků, inspirací, receptů a tipů do života. „Koučink“ ti bude skvělým společníkem nejen prvních 30 dní výzvy, ale i dlouho poté.... celý text

Přidat komentář

PetraBery
04.05.2020 5 z 5

Pěkně zpracovaná knížka s motivačním zápisníkem. Informace psané pochopitelně, srozumitelně a jednoduše, pro každého, kdo v oblasti výživy a cvičení tápe. Autorku sleduji celkem dlouhou dobu, jsem ráda, že jsem měla možnosti si tuto knihu přečíst.

mia.com
21.11.2017 5 z 5

Ráda sem jako první přidám komentář zrovna na tuto knížečku. Kristýnku sleduji tak dlouho, že si nejsem jistá, kde jsem k ní přišla :D. Podstatné je, že nehustí do lidí sra*ky a ví o čem píše. Knížka je pěkně zpracovaná, vesele jsem ji celou vyplňovala při mé cestě za hezčí postavou. Autorka píše čtivě a zároveň srozumitelně. Můžu vřele doporučit včetně jejích webovek!


Štítky knihy

krása duševní klid

Kniha Moje tělo: koučink je v

Právě čtených1x
Přečtených16x
Čtenářské výzvě6x
Knihotéce16x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x