Moje nervy

Moje nervy https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476354/mid_moje-nervy-82e-476354.jpg 3 4 2

Autobiografický příběh o ženě, jejíž život je plný změn. Veronika je ale dělá až moc často. Střídá zaměstnání, místa pobytu i partnery. Prochází si hezkými i těžkými obdobími a neustále začíná znovu. Vypráví o nešťastné lásce i těžkých začátcích v Německu ať už to byl Hamburg, Berlín, Sturttgart nebo Bavorsko. Její zkušenosti mohou čtenářářkám posloužit jako cenné rady a inspirace do života. Čemu se raději vyhnout a kdy začít bojovat. Kdy říct „NE“ a kdy si nechat poradit a pomoct. A jak si odnést něco pozitivního i z těch zdánlivě nejhorších zážitků.... celý text

Přidat komentář

FlLys
16.05.2023 1 z 5

Hezká obálka a název. Nemám ráda nedočtené knihy, ale nedalo se. Neustále se opakující situace, žádnej vývoj a v podstatě děj. Přeskakování z myšlenky na myšlenku. A vlastně ani to nebylo do hloubky, povrchní. Možná to chtělo jen učesat, osekat a vypíchnout jen něco a byla by to kniha hezká.

medlovice
03.08.2021 5 z 5

Kdo je tahle žena ? Seznamte mě s ní ! Nedokáže sedět na jednom místě , neustále někde cestuje , pracuje celé dny, vytváří keramiku, vaří, znovu cestuje, poznává nové lidi, neustále se zamilovává , rozchází, smiřuje a sbližuje. Žila za několik životů a napsala o tom knihu , která se rychle četla. S úsměvem. jako Vejce a já a takové podobné knihy od silných žen.


Autorovy knížky

2021  65%Moje nervy

Kniha Moje nervy je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě2x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x