Moc podvědomí II

Moc podvědomí II https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35903/bmid_moc-podvedomi-ii-PY1-35903.jpg 4 29 4

Další autorův bestseller rozvíjí ve dvanácti úváhách postupy, jak můžeme řešit různé životní situace a problémy pomocí podvědomí a pozitivního myšlení. Kniha navazuje na předešlý stejnojmenný titul a rozšiřuje obzory našeho duchovního vědění.

Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

How to Use Your Heling Power , 1992


více info...

Přidat komentář

Jája92
30.03.2022 3 z 5

Přiznávám, že jsem se knize dostala náhodou a začala ji číst, aniž bych si nejprve přečetla pořádně anotaci, takže mě trochu překvapilo, když jsem zjistila, že se jedná v podstatě o duchovní povídání. Vzhledem k tomu, že v Boha nevěřím, nemohu zcela adekvátně tuto knihu hodnotit, ovšem, když bych se soustředila na základní myšlenky autora bez duchovního podtextu, určitě se lze dozvědět mnohé zajímavé myšlenky. Navíc jsem předešlý díl nečetla, takže jej nemohu porovnat.

Damato
02.11.2020 5 z 5

Možná se budu lišit od hodnocení dole pode mnou. Ale já si Murpyho knihy četla a to v životním svrabu, který prošel kolem mě. A přežila jsem s tím, že život stojí za to žít, ať už vám klacky pod nohy hodil někdo, od koho byste to čekali nejméně ( v mém případě dnes již dávno ex-manžel) nebo ze závisti někdo, od koho jste to čekali, protože antipatie byla oboustranná.
Jsou to opravdu úvahy-životní zkušenosti-od člověka, který ví, o čem je řeč, který lidské duši a bolístkám hodně dobře rozumí. Ano , hodně se obrací na Bibli, což má pro ateisty velkou nevýhodu, musí si cestičku k tomu, co tím "chce básník říci" vydupávat sami. Ale není to nečitelné, jen musí člověk vnímat hlavně sebe a své pocity si říkat sám sobě bez příkras so cítí, co chce a co je pro něj nedůležitější a ve finále - řídit se sebou samým, samozřejmě s ohledem na své nejbližší.


Elyv
22.07.2014 3 z 5

"Člověka nic nepostihne bez jeho duševního souhlasu a účasti."

Totožné s prvním dílem (a tím myslím celé stejné pasáže), to celé v náboženském kabátku. Protože má mnoho z nás k natolik křesťasnkým textům až odpor, překvapila jsem sebe samu, že jsem to dočetla. Velmi zajímavé, leč nechápu, proč to vlastně Knižní klub po publikování prvního dílu vydával.

WEIL
19.09.2011 1 z 5

První kniha se stala hitem, tak autor by byl blázen, kdyby nenapsal podobnou blbost. Je v ní to, co lidi chtějí slyšet, prosté a pro blbce.

Štítky knihy

esoterismus, ezoterika

Autorovy další knížky

Joseph Murphy
irská, 1898 - 1981
1993  79%Moc podvědomí
1997  70%Moc podvědomí II
1994  91%Energie z kosmu
2004  93%Pravdy, které změní váš život
2002  88%Jak používat zákony mysli

Kniha Moc podvědomí II je v

Právě čtených2x
Přečtených43x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce51x
Chystám se číst17x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x