Mindfuck Love

Mindfuck Love https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274286/bmid_mindfuck-love-ZtJ-274286.jpg 4 9 4

V žádné jiné oblasti života se nám nedaří tak mrhat svým potenciálem jako v lásce. Blokujeme se tím, že si připouštíme omezující myšlenky, tedy MINDFUCK. Až příliš často se před ostatními shazujeme, vystavujeme se tlaku, nekomunikujeme a podléháme iluzím, i když tušíme, co by v danou chvíli bylo správné. Fenoménem MINDFUCKU se Petra Bocková na obecné rovině zabývala už v první stejnojmenné knize. Nyní čtenářům ukazuje, jak svobodně a naplno milovat.... celý text

Přidat komentář

IvaniceTamta
24.01.2023 5 z 5

Motivačních a vztahových knih jsem přečetla mraky. U čtení většiny vám je až trapně z obsahu. Ale tahle se povedla a ráda ji doporučuji přátelům při prožívání bolístek. Jako bonus se u ní dokonce zasmějete.
Nepředkládá “zaručené rady”, naopak v ní najdete poměrně surově popsanou realitu běžných mindfucku, což někomu nemusí vyhovovat. Za mě však super!

kaffa
14.07.2020 4 z 5

minimálně dobré k zamyšlení, jestli sme opravdu dospěli, jestli sme plně soběstační, nezávislí, jestli sme skutečnými hotovými osobnostmi nebo jen přerostlými dětmi.... pokud si na tohle odpovíte opravdově, zjistíte o svém životě dost podstatné věci....
ale souhlasím, kniha nejde moc do hloubky....


ovce_na_balkone
08.05.2020

Nešlo mi to číst. Neodborné, málo informací, hodně opakování.

Peace
20.03.2016 3 z 5

"Láska je nejúžasnější, nejkrásnější a někdy zároveň i nejsměšnější a nejbolavější zkušenost v našem životě."

Ano, našla jsem si spoustu Mindfucků, které jsem předpokládala a kvůli nim knihu i četla. Ale že bych se od autorky dozvěděla, jak s nimi přesně a konkrétně pracovat, či jak se jich dokonce úplně zbavit - to se říct nedá.
Vadil mi dost opakující se argument o moderní době, v níž je dovoleno v podstatě vše - to mi přijde dost alibistické a mé zamindrákované dušičce tyto názory zrovna dvakrát nepomohly.

Autorovy další knížky

Petra Bock
německá, 1970
2012  76%Mindfuck
2015  76%Mindfuck Love

Kniha Mindfuck Love je v

Přečtených11x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce11x
Chystám se číst10x
Chci si koupit2x