Mína vyšetřuje – Případ školní jídelny

Mína vyšetřuje – Případ školní jídelny https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533931/bmid_mina-vysetruje-pripad-skolni-jideln-65eb0a7aaa31e.jpg 3 1 1

Seznamte se s Mínou, soukromým očkem s velkým detektivním talentem! Ačkoliv školní kuchařka objednává samé zdravé potraviny, děti dostávají v jídelně na stůl samá nezdravá jídla a mají čím dál víc zkažené zuby. Jak je to možné? Pro někoho možná oříšek, ale odvážná Mína vyřeší i tuhle záhadu raz dva.

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Bambook
Originální název:

Mina Mistry Investigates, The Case of the Disgusting School Dinners , 2020


více info...

Přidat komentář

ladyfromskye
22.03.2024 3 z 5

Za mě: neurazí, nenadchne.
Ale! Tahle knížka má svůj, poměrně velký potenciál.
Zaprvé - originální grafické řešení, které mě opravdu bavilo. Bylo to jiné, svěží a hlavně proto jsem se rozhodla si knížku přečíst.
Zadruhé - ačkoliv je knížka poměrně tlustá, je rychle přečtená, protože písmenka jsou velká, text doplňuje spousta ilustrací a protože: bod zaprvé.
Zatřetí - díky předchozím dvěma bodům je to naprosto ideální knížka jednak pro ty, kteří si zatím cestu ke knihám obecně nebo ke knihám tlustým nenašli, jednak pro ty, kteří potřebují nějakou knížku do čtenářského deníku. Tahle se tam bude vyjímat fakt dobře.
Takže na moje hodnocení zas až tak nehleďte (kdo mě zná, ví, že jsem hodně zmlsaný čtenář) a svým ratolestem ji pořiďte.

Štítky knihy

jídelny

Autorovy další knížky

Angie Lake
britská
2015  56%Žirafa Geraldo
2015  0%Gorila Gavin a pejsek Snuffles
2015  40%Králíček Taffy
2015  0%Kravička Karla
2024  60%Mína vyšetřuje – Případ školní jídelny

Kniha Mína vyšetřuje – Případ školní jídelny je v

Přečtených2x