Milý denníček, sú dospelí vôbec ľudia?

nehodnoceno
Milý denníček, sú dospelí vôbec ľudia?
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526349/bmid_mily-dennicek-su-dospeli-vobec-ludi-6553bdd355c23.jpg 0 0 0

Můj milý deníčku série

< 5. díl >

Podľa Isabelly je vedecky dokázané, že dospelí možno ani nie sú ľudské bytosti. Čím dlhšie o tom rozmýšľam, tým pravdivejšie sa mi to zdá. Oco chodí každý deň do úradu - budovy, ktorá pripomína včelí úľ a hemžia sa v nej maličkí dospelí, ktorí vyrábajú med a musia robiť všetko, čo im prikáže kráľovná, hoci v ocovom prípade je to kráľ a nevyrábajú med. Venujú sa účtovníctvu. Moja mama je niečo ako levica, ktorá sa zakráda po trávnatých a inštinktívne loví pre svoju eodinu zebru, ktorú možno ohriať v mikrovlnke, pretože uvariť skutočnú zebru zaberie veľmi veľa času.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

Can adults becoma human? , 2006


více info...

Přidat komentář

Štěpinambura
06.08.2022 5 z 5

Už ten nadpis prostě všemu napovídá! Hezké zamyšlení nad tím, co jsou dospělí vlastně zač!

Eliška12
17.07.2018 3 z 5

No tak za mně slabé 3 hvězdy .Kniha je pěkná , ale někdy mi děj přijde trošku nepřehledný . Plánuju si přečíst i další díly , protože se knihy rychle čtou a nemusím nad nimi moc přemýšlet.


Knižní střípky
29.12.2017 2 z 5

Jedná se o deníček doplněný spoustou ilustrací. Věřím, že se může líbit malým slečnám, je poměrně vtipná, i když dá se říci na jedno brdo. Píši to z pozice matky, tudíž nejsem cílová skupina, pro kterou je kniha určena, ale i já se u ní sem tam pobavila, a proto věřím, že se holkám bude líbit.