Vychytralý plán

Vychytralý plán https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517712/bmid_vychytraly-plan-GTs-517712.jpg 4 14 6

Milujte a nechte špehovat série

< 3. díl >

Romantický příběh z počátku 19. století s tajemstvím. V jeho centru se ocitají obě osobité hlavní postavy románu, když jako agenti nahlížejí do zákulisí zpravodajské služby a potýkají se s nástrahami vzájemné lásky. Kdyby slečna Laura Hopkinsová toužila po manželovi, její krása, důvtip a bohatství by jí pomohly získat každého, koho by si přála. Jenže Laura raději využívá své přednosti k jiné činnosti. Pod pseudonymem lady Sterlingová pomáhá ženám, s nimiž hrubě zacházeli nebo je zneužili jejich zaměstnavatelé. Ve chvíli, kdy má před sebou největší kořist, neočekávaně jí pomůže gentleman, který o sobě prohlašuje, že je lord Sterling. Kapitán Jeremy Adison, vikomt Sterling, působící v královské zpravodajské službě, bývá pověřován těmi nejnebezpečnějšími úkoly. Žádný však není tak komplikovaný jako případ lady Sterlingové. Dvojice je nucena vystupovat jako novomanželé v domě hraběte se špatnou pověstí. Utvoří neočekávané spojenectví, ale zároveň se mezi nimi rozhoří vášnivá touha. Může je ovšem nebezpečná přetvářka přivést k opravdové, trvalé lásce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Better off wed


více info...

Přidat komentář

kacenka6144
27.02.2024 4 z 5

Pěkný příběh. Laura a Jeremy tvořili sehranou dvojici. Jejich herecké scénky mě vždy pobavily. Knížka nebyla nudná, prostředí špionů má svoje kouzlo.

pip11
02.12.2023 4 z 5

Toto pokračování série je trochu dobrodružnější. Tajemná a obávaná lady Sterlingová se zabývá lovem špinavců z horních vrstev společnosti, až zaujme pozornost generála Scotta.


Jaruš7
28.10.2023 3 z 5

Mé očekávání autorka přelstila převážně formou tématu, jenž nevyhledávám. A tak proto to zklamání.
Moc našmajchlované. Vymyslet přezdívku, a tu pak zosobněně zrealizovat spolu s milostnými zdráhavými svody bylo k titulu asi dobrý tah, ale uspokojení bylo jak z knihovničky pro nevyléčitelné romantické naivky.

Realita života zde neměla šanci.

biki
23.09.2023 5 z 5

Zase o kousek lepší, než minulý díl, tentokrát nemám téměř co vytknout. Snad jen mírnou ztrátu tempa ve střední části, která ale vyplynula ze situace, v níž se oba hrdinové nacházeli. Laura a Jeremy se mi také z dosavadních knih série zdáli nejzajímavější a nejsympatičtější. V závěru knihy je pak i slibný nástřel na další díl.

Staráknížka
22.07.2023

Romantika vhodná přesně pro horké léto. Hlavní hrdinka je fakt k neuvěření a hrdinný a čestný kapitán Jeremy - to manželství bude jistě plné dobrodružství. Fandím oběma.

rampapa
28.06.2023 5 z 5

Nádherná knížka. Moc jsem se na tenhle příběh těšila a jsem jím nadšená. Lauru a Jeremyho jsem si hnedka zamilovala. Příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Susanna Craig
americká
2021  68%Překvapivé dědictví
2022  76%Nebezpečná záměna
2023  83%Vychytralý plán
2023  82%Každý rošťák má svůj šarm

Kniha Vychytralý plán je v

Přečtených21x
Knihotéce61x
Chystám se číst27x
Chci si koupit11x
dalších seznamech1x