Milostné hry zajíců na Jizerských lukách

Milostné hry zajíců na Jizerských lukách https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93148/milostne-hry-zajicu--93148.jpg 4 10 3

Dojemné příběhy dívek a žen. Příběhy jsou plné poznání, pochopení, lásky a odpouštění. Stane se knihou vašeho srdce. Text je doplněn básněmi. (text ze stránek autorky)

Přidat komentář

JancaMia
02.10.2022 5 z 5

Milá knížka, každá autorčina knížka má svoje kouzlo .

Nikola131
16.09.2013 5 z 5

Mně se tato kniha moc líbila - možná mě ovlivňuje skutečnost, že jsem si autorku oblíbila už v dětství a celkově mi jako osobnost imponuje.
Jak sama říká, psala je více než čtvrt století. Povídky zaujmou spíše ženy a je to velmi pěkné oddechové čtení prodchnuté optimismem.
Nejvíc mě zaujaly povídky: Dokonalý úspěch a Ve snu to nebolí.


kapllu
30.12.2011 3 z 5

Jak autorka sama poznamenala, tyto povídky psalo několik různých žen. Logicky je tedy i jejich čtivost proměnlivá. To nic nemění na tom, že tohle dílko za přečtení určitě stojí (i když pochybuji, že mužské části čtenářské obce by se to nějak obzvlášť zamlouvalo). Otevřela jsem si knížku na seznamu povídek a chtěla vybrat tu nejlepší, ale jak tak na ně koukám, u každé se mi něco vybaví - občas úsměv, jindy zamyšlení. Všechny mají něco do sebe. Ale Ježidědek by to asi vyhrál :).