Sexuální přitažlivost domácích kutilů

Sexuální přitažlivost domácích kutilů https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56598/bmid_sexualni-pritazlivost-domacich-kuti-Gcf-56598.png 4 37 10

Oblíbená výtvarnice a spisovatelka Vítězslava Klimtová napsala a nakreslila knížku Sexuální přitažlivost domácích kutilů, která vznikla přetavením vlastních velmi trudných zkušeností z manželského života do humorné podoby, humorné natolik, že v jistém špitálu předčítají pasáže z této knihy pacientům, aby zaplašili jejich strach před operací. Některé kapitoly, např. Co udělat s přistiženým manželem, jsou nejenom mazaným praktickým návodem, ale také znamenitou literární lahůdkou.... celý text

Přidat komentář

JancaMia
15.07.2022 5 z 5

Fejetony že života a bonus krásně ilustrace, kniha jako celek působí jako balzám na duši.

Zelený.úval
23.03.2022 4 z 5

Kniha docela příjemně překvapila, fejetony byly vtipné. :-)


Aranel15
23.02.2022 4 z 5

Fejetony byly vtipné, ale od knihy jsem podle názvu čekala něco jiného. Bohužel o domácích kutilech a přitažlivosti tam toho bylo poskrovnu.

hi24nd
23.12.2019 5 z 5

Bral jsem knihu jako oddechové čtení. Kniha pobavila a oceňuji nadhled. Humor je jemný a nevtíravý. Nemám rád knihy kde se autor snaží být za každou cenu vtipný. Tady to neplatí. Ilustrace taky pěkné. Knihu jsem si koupil na základě poslechu jedné kapitoly v radiu.

Chytuš
15.10.2019 5 z 5

Tahle knížka je neuvěřitelně milá. Nebudete se u ní sice lámat v pase, ale pobavený úsměv a takové milé teplo uvnitř vás při čtení neopustí. Je potřeba počítat s tím, že popisované události se staly už před nějakým tím rokem, takže mladší čtenáře můžou některé věci překvapit až zaskočit (třeba že televize v davných dobách neměly dálková ovládání :-) ... Paní Klimtová mi svojí náturou a svým pozitivním přístupem k životu připomněla jednu mojí kamarádku - takže vidíte, nepropadejte panice, takové milé ženy s nadhledem a pozitivním přístupem k životu jsou všude kolem nás. A za to jsem moc ráda.

efka.saf
30.11.2018 5 z 5

Docela jsem přemýšlela, jestli dát 4 nebo 5*, ale ačkoliv mi humorné knihy nikdy moc humorné nepřišly, musím uznat, že u této jsem se pobavila. Nesmála jsem se jako blázen, ale právě jemný úsměv na mé tváři značil téměř nejvyšší možnou míru pobavení :).

Musím uznat, že autorka psát umí. Umí zaujmout čtenáře jak tématem, tak jeho úsměvným zpracováním plným vtipných formulací a přirovnání. Jestli jednotlivé fejetony vychází opravdu z vlastního života autorky, mám dojem, že mohla být velmi veselou a zajímavou osobností :). Když jsem si knížku půjčovala, nepřemýšlela jsem, v jaké době vznikla, ale jak čtete a čtete, cítíte zajímavý archaický punc, který na vás dýchá z různých koutů stránek (např. příhody s televizí a s reklamami, pořízení počítače apod.). Ačkoliv si onu dobu ještě stále matně pamatuji, zmasírována dnešní společností a možnostmi mi některé věci přišly téměř neuvěřitelné :). Krásné, vtipné a nostalgické devadesátky!

Knížku považuji za velmi nenáročnou a oddechovou záležitost, která by mohla vykouzlit úsměv na rtech lidem (především ženám), které už samými povinnostmi neví kudy kam. Určitě doporučuji!

Jelitovna
30.10.2017 4 z 5

Ženy, neudělejte stejnou chybu jako já a nezačínejte ji číst v eMHáDé, aby se vám nestalo, že se na vás lidi budou rozhořčeně ohlížet, až se budete řehtat jako kůň.

Aniga
09.09.2015 5 z 5

Tato kniha byla pro mne velice příjemným překvapením. Nemohla jsem se od čtení vůbec odtrhnout, takže nakonec jsem knížku přelouskala za jedno odpoledne.
Krásné jsou i ilustrace, které se autorce velmi povedly.
Pokud mám vybrat jednu povídku, rozhodně bych byla pro tu poslední a v ní jedinečný text: "Zapomeňme, kolik stojí jedna naše hodina či minuta, zapomeňme na konto v bance, bloumejme se po lese, tančeme a smějme se. Každá chvíle radosti má neskonale vyšší hodnotu než 536,30 Kč. Ani minutu nejde vrátit, ani minutu si nemůžete koupit. A také za svého života ani minutu neprodejte za nevyčíslitelnou částku"

Jarka 55
21.02.2014 5 z 5

Opravdu krasne počteníčko - můžu doporučit.
Čtení ,které je v hodne pro relaxaci .

růža
07.11.2012 5 z 5

Pokud se chcete někdo pobavit, tak vřele doporučuji. Napsáno s úžasným nadhledem a lehkostí.

Štítky knihy

humor

Kniha Sexuální přitažlivost domácích kutilů je v

Právě čtených1x
Přečtených64x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených5x
Knihotéce27x
Chystám se číst24x
Chci si koupit8x