Metoda Ludmily Mojžíšové od A do Z

Metoda Ludmily Mojžíšové od A do Z https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494767/bmid_metoda-ludmily-mojzisove-od-a-do-z-Gm6-494767.jpg 4 8 5

Deset a dva cviky, které mohou změnit váš život Legendární metoda několika jednoduchých cviků, které změní váš život! Metoda rehabilitační sestry Ludmily Mojžíšové se skládá z deseti cviků (plus dvou pro muže), které pomohly tisícům pacientů s chorobami pohybového ústrojí a lze jimi nejen odstranit chronické bolesti páteře či zmírnit menstruační problémy, ale také úspěšně léčit ženskou sterilitu a úspěšně otěhotnět. V knize najdete oficiální popis její metody, doplněný vysvětlivkami a fotografiemi jednotlivých cviků a v druhé části pak vyprávění známých osobností a lidí, jimž paní Mojžíšová pomohla a kteří na ni stále s láskou vzpomínají.... celý text

Přidat komentář

LiLinka
01.11.2021 3 z 5

Zajímavé příběhy ze života, spojené s paní Mojžíšovou i základní popis k provedení cviků.

miuk
29.04.2019 3 z 5

Velmi kvalitně napsané, doporučuji do každé domácí knihovny.


Nočnípták
02.10.2018 3 z 5

Kniha bude zajímat lidi, kteří podle ní chtějí cvičit i ty, kteří se chtějí něco dozvědět o Ludmile Mojžíšové.
Z vlastní zkušenosti mohu říct, že cviky opravdu pomáhají při bolestech/ při otěhotnění nevím, ale i tomu bych věřila/. Již před lety jsem je začala cvičit na doporučení rehabilitační sestry, která prošla kurzem u paní Mojžíšové.

Venezia
02.08.2018

Pri všetkej úcte, pani Mojžíšová absolvovala strednú zdravotnícku školu a neovládala teoreticky anatómiu, napr. názvy svalov? Čudovala sa, že ju neberú vážne, pri jej "odbornej" slovnej zásobe (podľa rozhovor v knihe) sa ani nečudujem (aj keď "mala ohromný cit v rukách"). Mudr. Kyralová v jednom z rozhovorov tvrdí, že metódu vymyslela ona a že pani Mojžíšová ju začala praktikovať. Na kurze čínskej medicíny sa pani Kyralová dozvedela, že kedysi dávno v Číne miesto antikoncepcie zablokovávali kostrč umelo. Tak vymysleli sériu cvikov na odblokovanie. Cviky som vyskúšala, bohužial vysvetlenie je dosť chaotické a dýchanie nezvládli vôbec, ale naozaj rozhýbu, veď pochádzajú z jógy (aj keď dýchanie vraj menili). Každopádne, cviky pomôžu rozhýbať telo a ak pomôžu aj otehotnieť, ako tvrdí veľa pacientiek, je to úžasné.

Laviedete
26.02.2018 5 z 5

Výborný systém cvičení na bederní páteř. Praktické by bylo, kdyby se dala cvičební část vyjmout (např. při cestování). Rozhovory stačí (pro zajímavost) přečíst jednou, ke cvikům se vracím pravidelně.