V osidlech revoluce

V osidlech revoluce https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22846/meteor-v-osidlech-revoluce-22846.jpg 4 18 2

Meteor série

< 3. díl >

V další epizodě seriálu se jeho hrdinka Närvis dostává na planetu Meteor se zvláštním úkolem, při jehož plnění se musí střetnout s projevy terorismu. Na Meteoru žijí mezi ostatními rasami i takzvaní FToRoSsové, k nimž všichni ostatní chovají jen pohrdání a utlačují je všemi možnými způsoby. Tato rasa se chce jednou provždy utlačování zbavit a nevidí jinou možnost, než teroristické akce a vraždění těch, kteří jim nejvíce ubližují. Nävis se všemi prostředky snaží zabránit této hrozbě, která by pro všechny byla osudná. (mlp.cz)... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Sci-fi

Vydáno: , BB art
Originální název:

Sillage - Engregages , 2000


více info...

Atlantis
Atlantis
20.05.2018 4 z 5

Celou dobu jsem si při čtení třetího Meteoru říkal, že je tohle rozhodně nejslabší díl z první trojice. Na konci mi ale došlo, že nakonec nešlo o takové klišé, jak to celou dobu vypadalo. Revoluci proti establishmentu jsme viděli už stokrát, ale tady nakonec zjistíte, že zloduši nebyli možná tak špatní a hrdinové asi neměli tak úplně pravdu.
Nenechte se odradit tuctovým příběhem, závěr jej naprosto postaví na hlavu.

Kapis
Kapis
10.01.2014 5 z 5

Tak tenhle díl u mně vede, především pro jasnou paralelu se severoamerickými indiány, zasazenou do postindustriálního světa, to je kombo přímo pro mně, i když už to začíná zavánět idealismem, volností, rovností a bratrstvím,. Taktéž se tu vyskytuje poměrně dost technologicky zajímavých parních strojů a záběry na fragmenty Meteoru jsou taky opět fantastické. Naše hlavní holčičí správňácká hrdinka je už právoplatným agentem Meteoru a není co by nepřekonala, až na svou samotu, takže se zase dočkáme slziček, ale jak už je zvykem i vyzývavě zkousnutého spodního rtu, smyslně otevřených úst, a zlehka i pruhu přes teen tělíčko a kozičky, ti francouzi jsou fakt úchyláci, ale evidentně vědí co dělají, když takto lákají uhrovité kupce, budící se v mokrých trenkách. Tenhle díl se mi opravdu líbil.


Autorovy další knížky

Jean-David Morvan
francouzská, 1969
2018  85%Conan z Cimmerie. Svazek I
2002  82%Než bude pozdě
2003  83%V osidlech revoluce
2003  83%Znamení démona
2003  80%Soukromá sbírka

Kniha V osidlech revoluce je v

Přečtených21x
Knihotéce8x
Chci si koupit2x