Příběh kovu 2

Příběh kovu 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504696/bmid_pribeh-kovu-2-T7t-504696.jpg 5 8 4

Metalstory série

< 2. díl

„My, Lid kovem odkojený, Tvůrci vděčíme za vše. Za naše nesmrtelná těla v království plném smrti, za naši logickou mysl v nekonečném moři chaosu, za naši duchovní sílu vzdorovat hrůzám nevědění, za naši službu těm, kteří nemají Tvé dary. My, Lid kovem odkojený, nikdy nezapomínáme. Tvůrci vděčíme za vše.“ Závěrečná část vědecko-fantastického románu METALSTORY – Příběh kovu vrcholí epickou bitvou na planetě Pu-ma, v rytmu dupajících Zubatců, za šustotu kroutících se Červů, skřípajícího řevu Bestií a chladné logiky robotů. Odhalte pozadí grandiózního plánu, který ohýbá a utváří vesmír…... celý text

Přidat komentář

frankI1Eh
16.12.2023 5 z 5

Druhá část je snad ještě lepší, než první. Velmi oceňuji, jak do sebe příběh zapadá i z hlediska začátku první knihy, spojitost s naším světem a celkově napínavost bitev a jejich důmyslnost. Moc děkuji za tuto dvoudílnou sérii, knížky jsem si opravdu užil.

witko
26.02.2023 5 z 5

Čtivější, napínavější než první část, jak to má být. Dokonce jsme se podívali i na chvilku do vesmíru. Původně jsem chtěl dát opět čtyři hvězdičky, ale nakonec dávám pět za ty dva různé epilogy.
Materiál hath bych nutně potřeboval mít.


marek2038
15.01.2023 5 z 5

(SPOILER) Druhý díl Metalstory dál rozjíždí příběh rozehraný v prvním díle. Konflikt kovových bytostí s biologickými má epický rozmach, plnokrevné postavy a zajímavý příběh. Autor má bohatou fantazii a umí s ní pracovat. Nebojí se přitlačit na pilu a polechtat čtenářovy nervy, epochální vyvrcholení osudového konfliktu je sladkou odměnou. Alternativní zakončení připomínají počítačové hry, které snad byly jednou z inspirací. Potěšil rejstřík na konci knihy, vzpomněl jsem si na Dunu Franka Herberta.

Kavohela
06.01.2023 5 z 5

(SPOILER) Co mi autor dlužil v prvním díle, tak v tom druhém doručil - delikatesa naservírovaná na vibrujícím kovovém podnose. Druhý díl Metalstory je místy ještě drsnější než ten první, ale zároveň z něj cítíte i úctu a lásku k přírodě a k životu, byť v podobách, které možná nečekáte. Objeví se i prvky hororu, ale buďte bez obav: když jsem to ustála já, tak vy to dáte také. Připravte se na silné zážitky hlavních i nových postav, vyvrcholení konfliktu a vůbec tuny kovu a oleje. A zakončení příběhu tentokráte není odbyté, ale víc prozrazovat nebudu.
Snad jen, že konce jsou vtipně napsány hned tři. Můžete si vybrat - ale popravdě, člověk je zvědavý, a tak si stejně rádi přečtete všechny tři, a možná právě proto, že vás před tím důsledně varují :-)

Autorovy další knížky

Michael Newchop
česká, 1975
2022  89%Příběh kovu 1
2022  100%Příběh kovu 2

Kniha Příběh kovu 2 je v

Právě čtených1x
Přečtených7x
Doporučených4x
Knihotéce24x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x