Medzi dvoma mužmi

Medzi dvoma mužmi https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/443486/bmid_medzi-dvoma-muzmi-EBx-443486.jpg 5 23 23

Nájsť toho pravého je niekedy dosť náročné. Svoje o tom vie aj Paige, ktorá otvorí srdce Nicholasovi, jednému z najpríťažlivejších mužov v Chicagu. Problém ale nastane, keď zistí, že Nicholas a jej najlepší kamarát Erick, sú zároveň najväčšími nepriateľmi.

Přidat komentář

Ralemo
08.02.2022 5 z 5

Nádherný příběh od kterého se nešlo odtrhnout. Příběh se mi líbil stejně jako příběh Mii a Edwina. Děj byl přehledný, se zajímavou zápletkou. Škoda, že kniha neobsahovala i Nickův pohled. Každopádně doporučuji! :) Erik mi hodně přirostl k srdíčku, Reagan byla taky skvělá.

lusitta05
14.12.2020 3 z 5

No, nebudem zlá a dám 3 hviezdy za snahu a že sa to ľahko čítalo. Začiatok ako tak ušiel, ale neskôr som už prevracala očami. Plno nespisovných slov, niektoré vety mi vyslovene išli na nervy. Taká trošku napodobenina zahraničných kníh pre ženy. Ale ako oddychovka, no dobre.


narisa
10.12.2020 5 z 5

Tak tuto knihu jsem od této autorky četla až jako druhou, a ikdyž se mi také moc líbila, tak Edwin a Mia z Dokonalého vztahu se mi líbili o trochu víc. I krásné popisy prostředí Dubaie přidávaly na atraktivitě. Co mi chybělo v knize Medzi dvoma mužmi, bylo vyprávění z Nickova pohledu a možná i z Erickova. Navíc mi občas vadilo chování Paige. Třeba, když přespala u Ericka. Ale jinak se kniha četla sama a líbila se mi. Dala bych jí tak 4,5*. Těším se na další knihy z pera této autorky.

blažka946
24.07.2020 5 z 5

Musím sa priznať, že na knihe ma hlavne zaujal obal, a preto som si ju kúpila. Kniha nesklamala, neskutočne ľahko sa čítala a bola plná napätia, humuru ale aj sexu. Milovníčky takýchto kníh si určite prídete na svoje.

zuzi784
09.07.2020 5 z 5

Krásný příběh, lehce čtivé a vtáhne do děje. Četla jsem jako e-book, ale nutně jsem ji ještě potřebovala doplnit v pevné vazbě do knihovny. Určitě se ke knížce zase ráda vrátím.

Kukicka
02.06.2020 3 z 5

Byla jsem mile prekvapena. Nevim proc, ale ceske a slovenske autory nectu casto, ale zde mne velmi zaujala anotace. Ta je ale malinko klamava, jelikoz pod slovem nejlepsi kamarad si predstavuju nekoho jineho, nez stamgastu z baru o kterem skoro nic nevim :-D. Kniha se cetla dobre, ale je zde znat, ze se jedna o prvotinu a chybi zde takova lehkost psani a nektere dialogy nebo myslenky na me pusobily asi tak, jak kdyz jsem se ja snazila neco na silu napsat do hodin literatury. Libilo se mi, jak se autorka snazila celou dobu drzet divaka v napeti, kde je zakopany pes, i kdyz je to vlastne kazdemu skoro od zacatku jasne, ale drzi vas to v napeti, ze co kdyby to bylo neco necekaneho. Dale se mi libilo, ze autorka dokazala pribeh podat tak, ze jsem prozivala emoce spolu s hrdiny. Mozna by se zde hodilo, kdyby byl pribeh obcas psan i z pohledu Nicka, protoze to jak on se citil, jak to prozival a kdy doslo k nejakemu zvratu by mohlo knize zase dodat vetsi ctivost a propracovanost celeho pribehu. V konecnem vysledku 3 hvezdy a to v mem hodnoceni maji dobre knihy, takze preji autorce mnoho stesti pri dalsi knize

Elena424
30.05.2020 5 z 5

Kniha nesklamala...bola som autorkou milo prekvapená (občas ma nenormálne štval Nicholas) a teším sa na ďalšie knihy...obalka knihy tiež veľmi pekná...

Štítky knihy

přátelství láska

Autorovy další knížky

2020  81%Dokonalý vzťah
2020  90%Medzi dvoma mužmi
2021  92%To som zase ja
2024  0%V zajatí osudu