Medicinské karty

Medicinské karty https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/339903/mid_medicinske-karty-lbz-339903.jpg 5 9 5

Medicinské karty vycházejí z dávného učení amerických indiánů. Ti považovali zvířata za průvodce, kteří nám mohou pomoci nalézt harmonii a rovnováhu na naší životní cestě. Tyto karty jsou nádhernou pomůckou pro osobní růst. Kromě vedení na „Duchovní cestě“ se vám mohou stát zdrojem uzdravování a síly a pomoci vám v pochopení a řešení vztahů a složitých životních situací. Toto dárkové balení obsahuje 52 nádherných karet a knihu, ve které kromě obsáhlého textu ke každému zvířeti najdete návod, jak karty používat k vykládání, nalezení devíti totemových zvířat či vytvoření Medicinského štítu.... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Medicine Cards


více info...

Přidat komentář

Lucif
16.02.2024 5 z 5

Moc krásné kartičky se zvířaty. Už je máme roky a stále mě baví. Text je podle mě zbytečně až moc dlouhý, ale každý potřebuje něco jiného a dá se tam najít mnoho užitečného. Nádherné obrázky.

RenataP
31.03.2022 5 z 5

Kdo chce, může si snadno s těmito kartami udělat výlet do šamanských hloubek a tak, jak je nám jen možno pochopitelné, se dotknout moudrosti zvířat a jejich symboliky tak, jak to dělají indiáni. Právě z jejich učení vychází koncept těchto medicinských karet, které jsou jednoduché svou grafikou a rozsáhlé textem v knížečce.


Atanone
04.08.2021 5 z 5

Po letech pokukování jsem neodolala a koupila. Pokukujícím, kteří nechtějí až tak úplně vykládací karty, nejdou jen cestou klasického tarotu a mají hlubší návaznost na přírodu, můžu doporučit.
Průvodní knihu jsem měla částečně oskenovanou už dřív, takže jsem vpodstatě věděla, do čeho jdu. Popis jednotlivých karet je moudrý, obsahuje spoustu příběhů k dokreslení významů a způsoby "výkladů" jsou spíš na duchovní bázi, pro hledání souvislostí a zametání před svým prahem...mimo jiné

Corpy
03.02.2021 4 z 5

Jedná se o mou oblíbenou vykládací karetní netarotovou sadu. Duchovní zvířata mám ve veliké oblibě a proto jsem si tuto sadu pořídil. Používám téměř denně k doplnění tarotových vykladů.
Jsou to velice povedené karty našich duchovních zvířecích přátel. Vyzkoušel jsem i jiné, ale tyto mi sedí nejvíce. Pochválit musím i výklady jednotlivých karet v knížce, kde jsou rozepsané krátce i příběhy vztahující se k jednotlivým zvířatům.
Jenom bych ocenil, kdyby karty byly o trochu větší a z kvalitnějšího papíru. Určité karty mám jinak prohnuté než ty ostatní, takže je to na balíčku, který držím v ruce, vidět.

RenataP
29.09.2017 5 z 5

Jsou nenápadné a o to hlubší! Ty můžu s plným srdce pokory doporučovat dál. Zvířecí symboliky jsem se bála, je moc hluboká, indiánská: Ne… tady je přijatelná v hebkých příbězích, v indiánské moudrosti, která není děsivá. A karetní puntičkáři si smlsnou sladkou smetánku. Mecidinské karty v sobě skrývají opravdový poklad zejména proto, že jejich poselství každý může vnímat úplně jinak. Nečekala jsem takový úspěch ani u výkladů pro druhé a že jsem jich udělala několik. Za mě jednička z hvězdičkou!