Martinka ve škole

Martinka ve škole https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396989/bmid_martinka-ve-skole-86q-396989.jpg 4 10 4

Martinka série

< 7. díl >

V pondělí ráno se Martinka ve škole setká s novou spolužačkou Marikou. Chcete vědět jak dopadne jejich nové přátelství a co se vše ve škole dělo?

Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Amis de Martine vont - l’école


více info...

Přidat komentář

jarkaska
11.07.2023 5 z 5

Dnes jsme s Martinkou zavítali do školy. Do třídy k nim přijde nová spolužačka Marika, která pochází z Indie. Píší dopis, malují pohádku. Určitě budeme číst znovu.

nikikostadinova
23.03.2021 4 z 5

tuším moje první kniha o Martince. Teď nevím jestli k Vánocům, nebo při jaké příležitosti. Ale měla jsem ty knihy ráda.


Osice
20.08.2020 5 z 5

(SPOILER) Další milý příběh o Martince. Tentokrát s ní zažijeme jeden den ve škole. A den je to opravdu bohatý na zážitky. Přibude k nim nová spolužačka (až z Indie) a hned se s ní Martinka skamarádí. Já byla vždycky mezi posledními, kteří se s novým spolužákem nebo novým kolegou začali bavit:-) Paní učitelka je zavede do městské knihovny, aby si mohli vypůjčit knížky. To mě oslovilo. Přála bych si, aby si takhle mohly děti půjčovat knihy i dnes. ... Dále děti čeká skupinová práce při psaní dopisu, kreslení obrázku podle vyslechnuté pohádky, hodina tělocviku, oběd a hodina přírodopisu, která se uskuteční venku. Při čtení jsem si říkala, že školní vzdělávání bez „moderní techniky“ má mnohem větší kouzlo.

Martinka je prototypem vzdorné školačky, oblíbené spolužačky a skvělé kamarádky. Moc s ní toho společného nemám, přesto mě její příběhy hodně baví:-) Zatím jsme četly s Barunkou 2x.

dark.ma93
04.10.2013 5 z 5

Taková moje kamarádka z obrázku :) Znala jsem většinu jejích knížek.