Manuál hravého rodiče

Manuál hravého rodiče https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498935/bmid_manual-hraveho-rodice-MP7-498935.jpeg 4 3 2

Manuál hravého rodiče: aneb 200 tipů, jak předejít konfliktům s dětmi. Chtěli byste, aby vaše dítě zvládalo běžné činnosti bez odmlouvání a vztekání? Unavuje vás, že své dítě neustále usměrňujete a ono stejně neposlouchá? Co to zkusit jinak: s menší námahou a lepším výsledkem! V knížce najdete 200 konkrétních tipů pro rodiče, prarodiče, tety, strejdy, chůvy nebo pedagogy, jak pomocí drobných hravých nápadů děti jdou ochotně spinkat, mýt se nebo na procházku. Knížka je řazená podle témat, která rodiče nebo vychovatelé potřebují s dětmi zvládnout. A navíc jsou v ní skvělé ilustrace Martina Rybáře!... celý text

Přidat komentář

Chesterton
22.04.2024 5 z 5

Jako babička to beru jako inspiraci právě k 'pozitivní manipulaci' menšího dětského kolektivu (třeba jako je ten náš 5 * 3 * 16 měs :o) Nápady jsou inspirativní protože s malýma svéhlavičkama to často jinak než oklikou nejde. Je to o hravosti a intuici.
Za mě to není vychovná kniha, ale tipy na předcházení konfliktům, jak se píše v anotaci...
4/5

maure
19.05.2023 3 z 5

(SPOILER) Čekala jsem od knížky víc. Pár aktivit mi přišlo fajn, dcerkám se líbila třeba hra na palačinku, ale některé mi přijdou spíš jako manipulace s dítětem - například používat "ne abys", i když ve hře, abych dosáhla opaku toho, co dítěti jako zakazuji? Asi to funguje, ale nepřijde mi fajn mást dětem hlavu v tom, co po nich chceme. Ale obecně, při listování knížkou mě napadaly jiné aktivity, šité na míru mým dětem. Takže jako inspirace je asi použitelná.


Autorovy další knížky

2019  84%(Re)design rodiny pro 21. století
2021  73%Manuál hravého rodiče

Kniha Manuál hravého rodiče je v

Přečtených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x