Rosa a pták Ohnivák

Rosa a pták Ohnivák https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/263184/mid_mala-baletka-8-rosa-a-ptak-ohnivak-5xp-263184.jpg 4 29 4

Malá baletka série

< 8. díl >

Malá Rosa se pomocí kouzelných střevíčků podruhé vrací do Země kouzel. Přímo před jejíma očima tam Zlá víla promění pár obyvatel v kámen. Co se děje? Zlá víla si podle všeho usmyslela chytit ptáka Ohniváka a s ním i všechny ostatní ptáčky. Jenže bez jejich zpěvu nemůže nikdo v zemi udělat ani jeden baletní krůček. Rosa sebere veškerou svou odvahu a vydává se na záchranu uvězněných opeřenců a zkamenělých tanečníků.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Rosa and the Golden Bird , 2009


více info...

Přidat komentář

jarkaska
30.12.2023 5 z 5

Tentokrát se malá Rosa vrací do Země kouzel, aby zachránila ptáka
Ohniváka a ostatní ptáčky z moci Zlé víly. Pěkné čtení pro malé slečny.

Atlantis
10.08.2022 4 z 5

Takový standard v sérii. Ve skutečném světě je vždy náznak příběhu, který se vyřeší pomocí kouzelného světa. Hotovo, dvacet.


Knižní střípky
29.12.2017 5 z 5

Velmi pěkná knižní série pro malé slečny, cílová skupina tak první stupeň ZŠ, nicméně i já coby maminka takové slečny jsem si knihu moc užila. Příběhy z prostředí baletní školy a z pohádkové říše, kam hlavní hrdinku vždy přenesou kouzelné baletní piškoty jsou velmi milou a povedenou ukázkou současné tvorby pro děti.

fajka
08.02.2017 5 z 5

Pěkná kniha, ale už se nedorovná jedničce jak se Ela poprvé dostala do Země Kouzel. Ale jinak to bylo pěkné. Třeba jak Rosa zachraňovala ptáka Ohniváka. Jako malá jsem měla ráda příběhy Ely a Rosy. Moc hezké.