Magic the Gathering: Chandra

Magic the Gathering: Chandra https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434217/bmid_magic-the-gathering-chandra-LxJ-434217.jpg 3 10 3

Ponořte se do bohatého světa karetní hry Magic: The Gathering. Scenáristka Vity Ayalová a kreslíř Harvey Tolibao vám v této napínavé knize přinášejí nová dobrodružství sférochodkyně a pyromantky Chandry Nalaar. Po tragických událostech, ke kterým došlo v Ravnice, se Chandra protlouká sama světem, pevně odhodlaná chránit multivesmír, bez ohledu na to, jakou cenu sama zaplatí. Na své cestě se musí vypořádat nejenom s novými hrozbami, ale také s vlastním pocitem viny. Její přítel Ajani Zlatohřívý se jí snaží pomoct, ale nakonec se bude muset Chandra zachránit sama, obzvláště když se ze stínů vynoří proradný protivník. Kniha Magic: The Gathering: Chandra navazuje na události, ke kterým došlo v městské sféře Ravnice popsaným v rozšíření War of the Spark a dalších rozšířeních hry Magic: The Gathering, a velmi úzce proto souvisí s nedávným děním v tomto herním světě.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Magic: The Gathering: Chandra , 2019


více info...

Přidat komentář

fvalek
04.03.2022 2 z 5

Tu hru neznám a nehraju, ale říkal jsem si, že komiks mi alespoň zhruba ukáže, o co jde a bude mít nějaký samostatný děj, ale ono jako nic moc. Nejhorší je, že celé 4 kapitolky těží z nějaké velké slavné události, ze které má Chandra trauma, ale čtenáři to nic neřekne. Je pak na nic sledovat její psychicky boj sama se sebou, když k ní nemáme žádný vztah a vlastně nevíme (a je nám docela fuk), co se jí stalo. Chandra je navíc docela nepříjemná postava, která si hraje na všemocnou, a to vlastně umí jen ovládat oheň. Člověk se pak příliš nediví, že to někde projela, a celé to divadýlko kolem toho, jak překonává sama sebe a dostává se z "traumatu" je pořádné klišé. Velké zaměření pouze na Chandru a absolutní ignorování potřeby vysvětlit cestování mezi světy či přiblížení některých ze světů víc, pak dělá z komiksu opravdu nudnou záležitost bez potřeby pokračovat ve čtení dál.

Covenant
22.09.2021 1 z 5

MTG občas hraju, takže i vím, která bije. Myslím tedy, co se týče názvů světů a Planeswalkerů. Přesto jde o absolutně nezajímavý děj, kde kromě zmíněných není nic, co by svět MTG nějak obohatilo, nebo využilo potenciál jaký nabízí. Celý jsem to dal, jen se sebezapřením. Ilustrace mě neoslovila, ale špatná nebyla. Odpad to úplně není, ale je to zbytečnost.


GoodGames
01.07.2020 3 z 5

Magic the Gathering: Chandra je komiks plný bojov, akcie a hlášok. Nejedná sa o nič výnimočné a náročnejší čitatelia spokojní nebudú, ale ak ste fanúšik alebo máte radi jednoduchšie komiksy plné akcie, Chandra vás na chvíľu dokáže zabaviť.

Štítky knihy

fantasy pro děti

Autorovy další knížky

Vita Ayala
americká, 1985
2019  76%Srdce Amazonky
2020  54%Magic the Gathering: Chandra

Kniha Magic the Gathering: Chandra je v

Přečtených10x
Knihotéce5x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x