Zapeklité pátrání

Zapeklité pátrání https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424477/bmid_zapeklite-patrani-yn0-424477.jpg 5 5 2

Lucifer junior série

< 4. díl

Lucifer starší zmizel a není po něm ani stopy! Strýček Gabriel ale sám vedení pekla nezvládne. Když se zjistí, že se Lucifer objevil ve Francii, vydává se ho Lucin – tedy Lucifer junior – se svými přáteli hledat. Cestou je ale pronásledují tajemné neznámé bytosti… Jenže Lucin se svého pekelného úkolu jen tak snadno nevzdá!

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

Der Teufel ist los , 2018


více info...

Přidat komentář

JankaV80
31.12.2021 5 z 5

Čtvrtý a vypadá to, že i poslední díl ze série o Lucinovi a jeho kamarádech, kteří se vydávají do Francie hledat Lucinovo taťku, samotného vládce pekla Lucifera. Pátrání si parta zpestřuje obhlídkou zajímavých a hlavně známých míst ve Francii a partě pátrání zpestřuje neznámí člověk, který je pronásleduje.
Všechno dobře končí, parta najde toho, koho má a na závěr knihy se čtenář i dozví, proč Lilly metá ve vyhrocených situacích spolu s Lucinem modré blesky :)
Jak už jsem psala, celá tahle série se nám doma líbí, jak z dětského, tak dospělého, pohledu na knížky. Určitě doporučujeme, obvzláště klukům by se série s Lucinem mohla líbit.

KájaKoxík
08.06.2020 5 z 5

(SPOILER) Již 4. pokračování příběhu o Lucinovi opět splnilo má očekávání a nelze hodnotit jinak než 5 z 5.

Jako vždy mne nesmírně baví Cornibus, Lucinův démon, který se umí proměnit ve všemožná zvířata. Jeho zkomolená slova a láska k jídlu prostě zaberou vždycky.

Obsah knihy, může obsahovat SPOILERY.

V minulém díle se ztratil Lucinův táta Lucifer, proto se ho v této knize spolu s našimi hrdiny vydáváme hledat. Stopa vede do Francie a tak kamarádi využijí vánočních prázdnin pro výpravu. Zažívají mnohá dobrodružství, jelikož Lucin nikdy nebyl jinde než v pekle a na internátní škole. Cestou je sleduje podivný muž v kapuci. Nakonec se jim podaří Lucifera najít a zjistit, že ten podivný muž je Lillyin strýček Vilém. Také je konečně prozrazen původ Lillyiny démonické krve a modrých jisker.
Ale to už si přečtěte sami :)


Autorovy další knížky

Jochen Till
německá, 1966
2018  93%Příliš hodný pekelník
2018  94%Pekelně dobrá parta
2019  97%Do pekla a zpátky
2019  96%Zapeklité pátrání
2021  100%Memento monštrum

Kniha Zapeklité pátrání je v

Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chci si koupit2x