Lovci ztraceného vědění

Lovci ztraceného vědění https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65224/bmid_lovci-ztraceneho-vedeni-fQC-65224.PNG 4 38 4

Erich von Däniken představuje v této knize společně s dalšími vědci a výzkumníky nejnovější vzrušující informace z historie Egypta, Jižní Ameriky a Asie. Čtenář se s nimi vydá ve stopách takzvané zakázané archeologie, odkrývající záhady mystických míst, magických kultů a tajemných vědomostí vyvolených národů. Dozví se o objevu záhadných podzemních prostor u pyramid v Gíze a rovněž o nejstarších klínopisných textech Sumerů zaznamenávajících existenci kosmických lodí, seznámí se s nejvyspělejšími technologiemi z dob faraonů, pozná motivy předhistorických umělců stvářejících kamenná monstra, budou mu předloženy indicie o kontaktech lidstva s mimozemskými civilizacemi i o předvěké genové manipulaci...... celý text

Historie Záhady
Vydáno: , Dialog
Originální název:

Jäger verlorenen Wissens , 2004


více info...

Přidat komentář

Terva
07.06.2015 5 z 5

Antologie různých vědců, novinářů a profesorů na Dänikenovské téma, zda naši planetu opravdu navštívila jiná civilizace. Nejpoutavější článek je o Elektřině ve starém Egyptě od Profesora dr. Rainera Oseho.

tenax
15.08.2013 3 z 5

Pro mne nepříliš přínosná kniha, o tématu jsem už toho dost přečetl a zde jsou jednotlivá témata pojednána dost stručně, bez podrobnější argumentace, takže není možné si na základě vlastního uvažování udělat nějaký názor. Spíš bych to bral jako komentovaný seznam témat a autorů, které by bylo zajímavé přečíst. Nepříliš bohatá obrazová dokumentace, navíc mizerně reprodukovaná.


Alix
29.11.2012 4 z 5

Kniha je uspořádána jako antologie, jsou zde příspěvky různých autorů, včetně pana Dänikena a opět zde navštívíme spoustu zajímavých i záhadných míst.

Dandulka
21.05.2012 5 z 5

Začíst se do Danikena je vždycky zážitek a poučení, ani tahle knija mě nezklamala.