Ztracený dědic

Ztracený dědic https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528256/bmid_ztraceny-dedic-657ac5e663525.jpg 5 6 2

Liščí proroctví série

< 2. díl

Ztracený dědic trůnu je naživu. Chystá se svrhnout Cadwaldera? Sourozenci Julianne a Niels se s Erikem dostávají do neznámého světa, aby zachránili svého uneseného otce. Zároveň se světy začala šířit zpráva, že právoplatný následník trůnu, syn Erega, je naživu. Cadwalderova touha nashromáždit všechny mince sílí společně se strachem o svůj trůn, o který ho může dědic připravit. Postupně se odkrývají dávná přátelství, která procházejí zkouškou důvěry. Sourozenci stojí před rozhodnutím, zda dát na své dosavadní zkušenosti, nebo odpustit a uvěřit svým nepřátelům. Podaří se Julianne a Nielsovi zastavit Thomase a zachránit jejich otce? Odolá ztracený dědic intrikám a nasedne konečně na svůj trůn? Již podruhé se přeneste se do světa magických stvoření, mrštných cylterů, vychytralých lifarů, odvážných dyretů a mnohých dalších.... celý text

Přidat komentář

Veve_
17.01.2024 5 z 5

(SPOILER) Druhý díl se povedl, přesun do našeho světa a poznávání tohoto světa hrdiny bylo velmi zajímavé a zábavné. Nechyběla spousta akce a zvratů. Už se těším na další díl.

vlky01
14.12.2023 5 z 5

Kniha mě nezklamala. Děj byl znovu velmi čtivý a napínavý, nebudu spoilerovat, avšak prostředí, ve kterém se hlavní hrdinové objevili, mě velmi bavilo (až tedy na jedno specifické město, avšak je to otázka čistě mého vkusu). Finální rozuzlení jsem nečekala a opravdu mě zaskočilo. Oproti prvnímu dílu v knize nechybí ani mapa fantasy světa. Za mě super kniha pro všechny věkové kategorie.


Autorovy další knížky

2021  85%Za hranicemi lesa
2023  90%Ztracený dědic

Kniha Ztracený dědic je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Chystám se číst1x