Liečebný kód

Liečebný kód https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/374363/mid_liecebny-kod-gu0-374363.jpg 4 117 28

V roku 2001 prišiel Dr. Alexander Loyd na to, ako aktivovať v tele zabudovanú fyzickú funkciu, ktorá odstraňuje zdroj deväťdesiatich piatich percent všetkých ochorení. Nervovo-imunitný systém môže potom vykonávať svoju hojivú prácu všade tam, kde je v tele niečo v neporiadku. Zistenia Dr. Loyda overili testy a tisícky ľudí z celého sveta, ktorí systém Liečebného kódu používajú na nápravu doslova každého fyzického, emocionálneho problému, problému so vzťahmi, ako aj na realizáciu postupu v zamestnaní. Pri testovaní tiež zistil, že existuje Univerzálny Liečebný kód, ktorý môže pomôcť pri liečení väčšiny problémov u väčšiny ľudí. V tejto knihe sa ten Univerzálny Liečebný kód naučíte a jeho vykonanie vám zaberie len niekoľko minút.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Citadella (SK)
Originální název:

The healing code , 2010


více info...

Přidat komentář

MarkCarter
05.03.2022

Ponechám si možnosť nehodnotiť túto knihu. Je to oblasť veľmi alternatívna, takže chápem, že idei z knihy môžu vyvolávať protichodné reakcie a nálady. Ja osobne si myslím, že ak funguje to čo je v knihe popísané, tak je to pomaly zázrak. Ale prečo nie? Aj v modernej medicíne, je veľa oblastí, kde nevedia odpovedať na základné otázky. Prečo problém vzniká a ako sa dá vyliečiť (nie liečiť). Preto si myslím, že je vhodné skúmať aj ďalšie zdroje až sa nám podarí vyriešiť problém, čo nás trápi.

pablito
31.03.2021 3 z 5

Prakticky celá kniha popisuje případy, kdy a komu tato léčebná metoda pomohla. Vlastní postup metody je shrnut na pár stránkách. Nechci se vyjadřovat k účinnosti této metody a dokážu si představit celou škálu názorů. Dokážu si představit i to, že spustě lidem skutečně velmi pomohla. Ale určině ne tak, že podle obrázků udělali jednou nějaké dvouminutové cvičení. Kdo hledá instatní řešení "všeho", tak tato kniha (přestože se tak tváří) ho nenabízí. Kdo hledá něco víc, tak to v ní (po prolouskáním se spoustou balastu) může najít.


Ashi
18.07.2020 2 z 5

Když nad tím přemýšlím, jakákoliv metoda kdy si člověk v klidu sedne a věnuje se sám sobě ať již formou relaxace, meditace, motlitbě ale i reiki, tak je jasné, že všechny tyto metody budou fungovat, protože fungují na prinicpu vnímání svého těla a soustředění se. Dle mě tato metoda bude fungovat jako jakékoliv jiné soustředění se na "léčení".
Americký styl, naprostá jedinečnost metody a hlavně boží vnuknutí to je fakt hrozný.

Savior
01.04.2020 3 z 5

Těžko se to hodnotí. Samozřejmě se člověk dozví spousty věcí zajímavých, ale žádný kód není tak univerzální, aby mohl pomoci pokud tomu člověk vnitřně sám nevěří. Velmi mě zklamal závěr knihy, protože jako druhý krok se bez peněz neobejde. Pokud chce někdo pomáhat, měl by tak činiti zdarma a ku prospěchu všech :)

momo01
01.03.2020 1 z 5

Více než 1 milion celosvětově prodaných výtisků, přeloženo do 29 jazyků. Pane jo. Přitom tak 10 stránková brožura jako výtah toho hlavního by stačila.

Ivaksa
25.02.2020 1 z 5

No tak funguje to asi podobně jako kterákoliv relaxační technika,modlení,víra,sugesce,placebo,tajemství,meditace…..je to velmi klasický americký styl motivačního vymývání mozků. Většina knihy usiluje o to přesvědčit čtenáře, že nám právě předkládají naprosto jedinečný návod na uzdravení všeho. Autoři vložili do knihy tzv.skutečné příběhy zázračných uzdravení. Mnohokráte opakují, že terapie ani klasická léčba často nezabrala na rozdíl od tohoto. Vyzývají k tomu, abychom jim dokázali, že to nefunguje! A na str.226 se jen tak mimochodem dočteme : "Uvedené výroky a naše výsledky jsou odrazem vlastních zkušeností, nicméně výsledky nemůžeme nikomu zaručit!" "Čtenáři,kteří své problémy nekonzultují s odborníky, se vystavují riziku a mohou ohrozit svůj zdravotní stav."

i_vanička
27.11.2019 3 z 5

Jsem v rozpacích. Navzdory tomu, že kniha je psaná srozumitelně a domnívám se, že jsem tedy i vše pochopila, tak mám stejně pocit, že něco zásadního mi uniká. Ráda bych věřila, že to co se v knize píše se může i stát, ale budu se o tom muset teprve přesvědčit praktikováním popsaného cvičení. Pro mě bylo trochu zatěžující odignorovat "americký styl" předkládání informací a náboženský kontext.

ditul
18.09.2019 5 z 5

Tato kniha ke mě přišla v pravou chvíli. Něco o osobním a duchovním rozvoji už mám načteno. Jak píše autor, kdo chce, ať skočí rovnou na konec knihy, já se chtěla dovědět víc, tak jsem nepřeskakovala. Kniha se četla poměrně rychle a je hodně kladen důraz na to věřit. Kódy jsem na sobě vyzkoušela a až jsem se lekla, jak se mi otevřelo pár vzpomínek z dětství, co mi mamka potvrdila, že se opravdu staly. Tato kniha patří mezi poklady.

Imis
09.03.2019 3 z 5

Velká část knihy se vlastně jen snaží dokázat, že metoda je funkční. Je zde spousta případů uzdravení a základní informace o tom jak je stres v životě škodlivý, což je nepochybně pravda. Dále obsahuje spoustu informací, které najdete i v jiných knihách tohoto typu, takže pokud jste již četli nějakou duchovní literaturu, tak to asi pro vás nebude žádná novinka. Nejvíc mi vadilo, že tato část je hodně dlouhá. Samotný "léčebný kód" je sám o sobě jednoduché cvičení popsáno na několika stránkách. Kniha se dá prolouskat poměrně rychle, když vynecháte méně podstatné části a dostanete se k jádru. Určitě může pomoct lidem, kteří potřebují "nakopnout" k hledání řešení svých problémů přímo u zdroje - u sebe a ne ve svém okolí.

Dresia
19.02.2018 odpad!

Celé je to nehorázný podvod!

luckomar
11.10.2017 3 z 5

Kniha by nemusela být tak dlouhá, ale je pravda, že tady jde především o přesvědčení a víru. Víru v to, že si můžeme sami pomoci. Mě se kniha líbila ale ne vždy si dokážu ihned podle návodu pomoci.

kajka.w
19.07.2017

Když budu hodnotit knihu jako takovou, nadšená z ní nejsem. Opakuje se tam stále dokola to samé šíleně optimistickým americkým stylem. Nedočetla jsem ani do půlky a vrhla jsem se na cvičení kódů, které mi naopak přišly vysvětlené nedostatečně. Na druhou stranu se mi líbilo, že je v knize vše vysvětleno tak, aby to pochopil opravdu každý.
Nicméně poselství knihy zatím hodnotit nemůžu, kódy provádím teprve týden. V určitých směrech zlepšení opravdu pozoruju, něco mi bude trvat nejspíš delší dobu.
Za vyzkoušení to určitě stojí.

HaničkaVodička
07.06.2017 4 z 5

Za mne bych příteli určitě doporučila. Ale jen příteli, který má chuť se sebou něco dělat. Obecná charakteristika techniky a její popis jsou na dostatečné úrovni tak, aby je mohl vyzkoušet i naprostý "samoléčící" začátečník. Nedovoluji si souhlasit nebo kritizovat efektivitu, toto je už na každém zvlášť.

Malawka
05.05.2017 5 z 5

Na tuto knihu jsem narazila náhodou. Trpěla jsem silnými depresemi a nechutí vůbec existovat, pocitem, že nevím kdo jsem a jakou mám vůbec cenu. Cítila jsem naději ve víře, která mi je blízká a chtěla jsem najít knížku, která bude o modlitbě. A už ani nevím proč, nejvíce mě oslovila tato knížka. Cvičím kódy sporadicky, když cítím, že mě něco trápí a nevím proč. Nedávno to byla ohromná netrpělivost. Vždy mi pomohly najít pravou příčinu problémů. U mě to bylo hlavně o odpuštění rodičům a o uvědomění si svých pravých životním hodnot. Několikrát jsem strašně moc plakala, ale ta úleva potom je neskutečná. Po 4 měsících přesně vím kdo jsem, jaké mám hodnoty, jak je důležité být upřímný a chránit si svoje svědomí. Chtěla jsem se zbavit depresí, to se mi také povedlo a jsem šťastná. Ale změnil se mi současně pohled na svět, na lidi kolem, vím proč to tak bylo a jak se chovat, aby se to neopakovalo. Díky této metodě jsem odhalila rány na srdci a silným, ale příjemným a uzdravujícím emocionálním prožitkem je dokázala odstranit. Hodně o tom s lidmi mluvím a protože každý si neseme z minulosti takové bolesti, jen se projevují různě, rozdala jsem už 10 knížek jako dárek

StihOMam
01.05.2017 3 z 5

Tento knizni dar me prekvapil, ale co, rikam si, odskrtnu si dalsi bod vyzvy. Odskrtnuto mam, zaslouzene! Autori by meli mozna zvazit rozdeleni knihy na dve, klidne na tri utlejsi publikace. Jedna 100 strankova by obsahovala informace o lecebnem kodu (zarucene nejlepsi), jedna by byla naucne odborna z lekarskeho prostredi (zajimava a prinosna) a jedna by spadala do kategorie NEJ ... pribehy sveta (nuda).
Takto se vsak nabizi celek, kde jsou urcite pasaze omilany neustale dokola a premyslite, zda se tu pokousi o brainstorming, manipulaci nebo jen predpokladaji, ze ctenar je blbec. Trosku to ztezuje cetbu a zrejme i vnucuje myslenku zkratit si cas cekanim na TO ONO preskakovanim.
Samotne kody ... proc ne? Tem sanci dam. Knihu mi dal totiz clovek, ktery uz vi, co je to utect hrobnikovi z lopaty: diky kodum se mu to postestilo (?!).

Klivan
26.07.2016 2 z 5

Kniha mne nepřesvědčila

flipper27
09.01.2016 2 z 5

Sú tam zaujímavé myšlienky a podnety k zamysleniu. Kniha môže človeku pomôcť prinútiť sa k tomu, aby si na seba našiel každý deň aspoň chvíľku času, vkľude sa sústredil na cvičenie a zažil pri tom príjemné pocity. Neviem však ako to môže človeku pomôcť, ak má napríklad nejaké negatívne spomienky z minulých životov... Keď sa mu aj podarí na problém z minulého života prísť, ako sa to vyrieši? Stačí si to iba uvedomiť a odstráni sa to samo? A už vôbec neviem, ako môže pomôcť cvičenie za druhých. Myslím si, že hrabanie sa v minulosti môže niekomu spôsobiť aj otvorenie starých, už dávno zabudnutých a zahojených rán. Každý človek je iný a na každého to môže vplývať rôzne. Koniec koncov, preto to majú aj tak dobre ošetrené. Ak sa váš stav zlepší, pomohli vám naše kódy a ak sa vám nebodaj pohorší, nemáme s tým nič spoločné a môžete si za to sami. Takže odporúčam čítať s nadhľadom a veľkou rezervou. Čo mi na knihe najviac vadí je zavádzanie, že nejde o placebo efekt.

MonMicu
06.01.2016 4 z 5

Zajímavé čtení, stojí za přečtení a zamyšlení se.

Sisisun
06.01.2016 5 z 5

Pro mě srozumitelně vysvětlená kvantová fyzika uváděná na příkladech ze života. Ano, technika léč.kódů zde mohla být více popsána a vysvětlena, ale jak říkal A.Loyd osobně - sám neví jak to funguje, ale funguje to. Tahle kniha není jen na přečtení, tato kniha je pro toho, kdo chce techniku léčebných kódů alespoň zkusit. Léčebné kódy fungují.

Mondie
12.08.2015

[iva23]
Někdy je lepší být jen v přírodě, než s očekáváním cokoliv číst, co zní slibně. Hodnocení jako hodnocení. Na knihu se chystám. Objektivní hodnocení zde naleznu? :)

Nechápu, jak někdo může říct nesympatická kniha. Tak je určena potřebnějším, bez tolika skepticismu.... Budiž...

Osobně nemohu o žádné knize světa tvrdit, že je to odpad... Jako bych hodnotila sebe samu a svou netoleranci... :/
Ani "antikřesťanské" bible nejsou odpad, jen humorná satyra, parodie o stvoření světa a původu lidstva, kterému by "konzument" stěží uvěřil...