Líbánkový efekt aneb Jak vytvořit nebe na zemi

Líbánkový efekt aneb Jak vytvořit nebe na zemi https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250806/bmid_libankovy-efekt-aneb-jak-vytvorit-n-Vrp-250806.jpg 4 37 10

Líbánkový efekt: stav blaženosti, vášně, energie a zdraví vyvěrající z obrovské lásky. Váš život je tak krásný, že nechcete čekat na probuzení, abyste začali nový den, a děkujete vesmíru za to, že jste naživu. Blaženost, energie, nadšení – to všechno není náhodné Vzpomeňte si na nejúžasnější milostný vztah svého života – ten s velkým V, ve kterém jste byli až po uši. Bylo to období plné upřímné blaženosti, pevného zdraví a dostatku energie. Život byl tak krásný, že jste nechtěli čekat na to, až budete moci ráno vstát z postele, abyste zažili co nejvíc z toho nebe na zemi. Tento líbánkový efekt měl trvat navždy. Bohužel, většinou má jen krátké trvání. Představte si, jak by to však bylo skvělé, kdybyste si jej udrželi po celý život. Doktor Bruce H. Lipton, autor knihy Biologie víry, vysvětluje, že líbánkový efekt nebyl náhodný nebo neplánovaný, byl to osobní výtvor. Vraťte se do období líbánek, kdykoliv chcete Tato kniha popisuje, jak líbánkový efekt prožíváme, a důvody, proč se tak brzy vytrácí. Povědomí o této problematice, které čtenáři při čtení knihy získají, jim umožní zažít líbánkové okamžiky znovu a znovu, tentokrát způsobem, který zaručuje vztah šťastnější, než kdykoliv předtím, takový, který by si zamilovali i hollywoodští producenti. Autoritativním, výmluvným a čtivým stylem Lipton popisuje vliv kvantové fyziky (dobrých vibrací), biochemie (lektvarů lásky) a psychologie (vědomé i podvědomé mysli) při vytváření a udržování láskyplných vztahů. Tvrdí, že pokud bychom použili buňky, které žijí harmonicky v každém zdravém lidském těle, mohli bychom vytvořit líbánkové vztahy nejen mezi páry, ale také „super organismus“ nazvaný lidství, který by mohl vyléčit naši planetu.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Anag
Originální název:

The Honeymoon Effect , 2013


více info...

Přidat komentář

ZUZANA-123
31.07.2023 5 z 5

Tuhle knihu řadím mezi : přečíst a aplikovat v praxi,hlavnĕ nenechat se odradit pokud mi to nepůjde napoprvé.Vždyť každý začátek je tĕžký.

Zuzulinka
28.12.2022 5 z 5

Zajímavá kniha. A hlavně poučná!


HelenBarbora
03.01.2021 5 z 5

Úžasné spojitosti, budu se radami autora řídit :)

Kipam
29.07.2020 4 z 5

Ať už jste četli jakoukoliv motivační knížku od "Čtyř dohod" přes "Tajemství" až po "Konec prokrastinace", tak ve všech se píše o energiích, silách vesmíru a vibracích. Ale až po přečtení Líbánkového efektu, kde autor všechny tyto síly vysvětluje pomocí kvantové fyziky, mi to celé tak nějak začalo dávat smyl.

knihyKeMne
01.03.2020 5 z 5

Začalo to naprostým nadšením. Do autorova stylu psaní jsem se zamilovala. Byl v tom vlastní příběh, humor, neurověda, vibrace. Vše jen podporovalo "moji" teorii.

Pak to trochu pohaslo. Sice bylo velmi zajímavé "vědecké" zdůvodnění principu feng šuej, ale nějak se obsah stále nepřibližoval tomu, co sliboval název. Metody, jak přeprogramovat svou mysl, no, za mě slabota.

A pak mě znova chytlo to přirovnání k vzácným plynům. Jak trefné! A jak mně blízké!

Závěrečný příběh Margaret a Bruce mě ale dostal úplně. Hodně silný a hodně povzbuzující. Příslib, jak může náš život vypadat. Že to jde.

Dávám plný počet hvězdiček hlavně za ten závěr. Tohle jsme opravdu všichni slyšet potřebovali.

Dandy1
23.01.2020 3 z 5

První dvě kapitoly super. Potom už jen slátanina. Na to že to psal vědec.

vendy246
29.11.2019 3 z 5

O tom jak je důležité, co si myslíme, a hlavně co podvědomě "víme". První třetina knihy zajímavá - o vzácných plynech, vlnění... druhá, jak jsou s Margaret happy, mě zabila a třetí část jsou zdroje

Šárkaxx
27.01.2019

Mám z vlastního života zkušenost, že někdy pozitivní myšlení funguje - rychleji nebo pomaleji, ale při čtení této knihy mi došlo, proč na některé věci to nejde.

kneslova
11.06.2018 5 z 5

Řekla bych, že to je čistě vědecky podložená kniha převedená do srozumitelné formy o tom, co nás všechny ovlivňuje.

CharlieLN
13.03.2017 4 z 5

Knihu jsem čekala více psychologickou a odbornou, směrována je spíše do stylu New Age. Čte se dobře a je zajímavá.

Autorovy další knížky

Bruce H. Lipton
americká, 1944
2011  82%Biologie víry
2015  79%Líbánkový efekt aneb Jak vytvořit nebe na zemi
2012  72%Spontánní evoluce

Kniha Líbánkový efekt aneb Jak vytvořit nebe na zemi je v

Právě čtených5x
Přečtených44x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených1x
Knihotéce12x
Chystám se číst84x
Chci si koupit28x
dalších seznamech1x