Zaklínaní hadů

Zaklínaní hadů https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389453/mid_lenciny-katastrofy-zaklinani-hadu-i4z-389453.jpg 5 11 5

Lenčiny katastrofy série

< 3. díl >

Hurá! Konečně prázdniny! Většina dětí z 5.B zůstane doma, jen moje rodina pojede na biofarmu do Krkonoš. I když jsem spolu s Jakubem a Šimonem, svými blbobráchy, hlasovala pro středomořský ostrov. To není fér! Ovšem na takové biofarmě bude zase hodně biozvířat. A já mám zvířata strrraaašně ráda! Kromě toho s nimi budu i trochu cvičit, protože jsem už objevila tajemství své indické zobcové flétny: Umí zaklínat hady! Zejména kobry. Ale podle flétny budou tančit určitě i žížaly. Jen musím ještě najít ty správné tóny... Třetí díl dobrodružství Lenky Patrmanové, která si píše deník plný legrace.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Bookmedia
Originální název:

Hier steckt der Wurm drin! , 2013


více info...

Přidat komentář

Elča2011
01.06.2023 4 z 5

Knihy Lenčiny katastrofy patří mezi moje oblíbené knihy. Jsou zábavné, zajímavé a dobře se čtou. Ale tato kniha není tak zajímavá jako jiné díly proto jsem strhla 1 hvězdičku.

CuteKočička
27.01.2020 5 z 5

Podle mně je super. Vtipná, zábavná, plna obrázků. ..????????????????????


bookcase
05.01.2019 5 z 5

Četla jsem v rámci recenzování a taky proto, že jsem už dlouho dětskou knihu nečetla. Je to super, vtipné, nápadité, vhodné pro holky i kluky, které čtení moc nebaví, tady si užijí i obrázky a výrazný text.

Knižní střípky
06.11.2018 5 z 5

Dcerka oba dva díly dostala k Vánocům a jelikož já občas ráda sáhnu po současné dětské tvorbě, do knih jsem nakoukla a ihned se začetla. Knihy jsou velmi pěkně ilustrované a jelikož je tam obrázků opravdu hodně, jsou vhodné i pro čtenáře, kteří čtení zase až tak neholdují. A i tento třetí díl je opět skvělý!

Iwíček
04.11.2018 5 z 5

Výborná kniha, která pobaví nejen dětského čtenáře. Musím říci, že mě zaujaly již předchozí díly, a proto jsem se těšila i na tento, který vyšel teprve nedávno. I tentokrát si s Lenkou užijeme spoustu humorných chvil a vydáme se s ní do míst, do kterých jsme se dosud ještě nevydali a zažijeme s ní to, co jsme ještě nezažili. Mohu vřele doporučit. Potěší jak děvčata, tak i chlapce.