Legendy Camelotu
Filip Jahoda Jahyron
„Zemi poznáte podle krále a krále podle království.“ Kniha je variací na legendy o králi Artušovi a rytířích Kulatého stolu, místy originálně pojatá a vtipně domyšlená, inspirovaná vizuálními zážitky z různých výpravných anglických a koprodukčních filmů a publikací, které se u nás objevily po letech půstu. Autor se dal unášet svou fantazií. Kniha obsahuje tři na sobě nezávislé legendy.... celý text
Nádherná kniha, splnila veškeré mé očekávání. Bylo tam napětí, humor i láska. Velice poutavé příběhy. Těším se na další vydání Legend.
Války, turnaje, zrady i romance. Ačkoli se kniha odehrává v prostředí artušovských legend, rozehrává autor vlastní příběh. Napsaný je z pozice vypravěče, děj má spád a svědčí mu dělení do krátkých akčních kapitol či epizod, které jsou ale navzájem více nebo méně provázány. Zdařilá prvotina.
Musím říct že je to jedna z knih které jsem jakožto nečtenář přečetl až do konce. Velmi poutavý příběh který mě pořád vtahoval do napínavého děje a díky tomu jsem se nemohl odlepit od čtení. Je to opravdu jedna z mála knih která je naprosto srozumitelná a zároveň napínavá. Některé scény v příbězích mohly být více rozvinuté protože děj byl naprosto brilantně vymyšlen. Mohu vřele doporučit. Už se moc těším až autor vydá další knihu, která bude jistě úžasná.
Lehce čtivá kniha o králi Artušovi a rytířích kulatého stolu. Oddechová kniha se třemi příběhy, které autor napsal velmi poutavě. V příbězích se občas vyskytují slova z moderní doby a jsou psány v jednochuchých větách. Již se těším na další knihu od tohoto autora.
Opravdu čtivá knížka o bájných legendách rytířů kulatého stolu,králi Artušovi,Tristanovi a Isoldě.
Zase jinak pojaté legendy, než jsou v knihách a filmech.
Na začínajícího autora a v téhle dnešní době,je to dobrý počin.
Doufám že bude stejně zajímavá i další kniha :-).
I když je příběh z historie, vůbec se nejedná o nudné čtení. Právě naopak. Vyprávění o králi Artuši je napínavé, čtivé a nechybí humor. Ani nevíte jak a jste na konci knížky. Klidně by mohlo být o pár stránek víc.
Velmi oceňuji odvahu napsat, ale hlavně zveřejnit a vydat první knížku. A těším se na další. :)
Velmi pěkná kniha ze zajímavého historického období. Velmi dobře se četla.
Autorovi fandím a těším se na jeho další knihy.
Na začínajícího autora povedená prvotina. Zajímavý námět, dějové zvraty a rozmanitost, opět jinak zpracovaná legenda o králi Artušovi a celkově akční nádech knihy vybízí zařadit tuto knihu do vaší rodinné knihovny. Samozřejmě pro ty, kteří se chtějí o této době, která je protkaná mnohými legendami, dozvědět více. Autor to pojal velmi vtipně :o). Velmi originální :o).
Kniha se mi moc líbila. Skvěle se četla. Příběh byl napínavý, dobrodružný, akční a zároveň romantický. Zcela určitě doporučuji ostatním, jak zkušenějším čtenářům, tak i novějším (jako jsem já).