Léčení s Anděly

Léčení s Anděly https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222057/mid_leceni-s-andely-222057.jpg 4 72 12

„Nevymýšlíme si je! Andělé jsou mezi námi, dnes dokonce více než kdy jindy, a to nejen v reklamách a obchodech. Počet lidí, kteří vypovídají o setkáních s těmito nebeskými bytostmi stále narůstá. Andělé jim v při těchto setkáních předávají aktuální poselství, pomáhají k uzdravení či záchraně života. Andělé jsou zde, aby nás učili, že Boží láska je odpovědí na všechny otázky a obtíže. Jsou zde, aby nás vyléčili z následků strachu. Jsou mocnými léčiteli a my s nimi můžeme spolupracovat a umocnit tak jejich snažení. Čím více budeme anděly zvát do svého života, tím jasněji se v našich životech odrazí velkolepost nebes. Léčivá moc andělů nemá hranic. Mohou nám pomoci vylepšit naše vztahy, zaměstnání, finanční záležitosti i bydlení a vyřešit jakékoli další problémy...“... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: ekniha , Synergie
Originální název:

Healing with the Angels , 1999


více info...

Přidat komentář

michaela.22
11.04.2020 4 z 5

Ukázka toho, jak požádat o pomoc, když potřebujete. Tyto metody opravdu fungují a kniha vám změní pohled na život.

RendyaDav
30.01.2020 5 z 5

V knize je plno metod jak si vyléčit vztahy , tělo , zaměstnání či rodinný život..Nechybí ani andělské afirmace ke zvýšení sebevědomí , andělské modlitby...
Tak odvážně do toho a nebojme se oslovit naše anděly...
Tak za mě určitě kniha úžasná , nádherná a ráda si ji znovu přečtu...


lubospanda
09.05.2019 2 z 5

Oceňuji, že se autorka snaží lidem pomáhat, dává jim naději a učí je vidět svět pozitivně. Ale jinak mi tahle kniha přijde jako dort pejska a kočičky, do kterého je zamíchano křesťanství, čakry, numerologie, terapie, afirmace, reinkarnace, víly, andělé, biostrava, etc.

Rihatama
25.02.2019 5 z 5

"Těm, kteří v nebi i na zemi slouží jako andělé.
Díky za vaši lásku, oddanost a pomoc.
Neztrácejte prosím trpělivost s naší snahou
naučit se, jak přijímat vaše dary
vděčně a s důstojností."

Nám na zemi.
Zastavme se.
Nepřestávejme věřit.
Nepřestávejme doufat.
Pomáhejme sobě i druhým.

Lucif
23.02.2019 5 z 5

moc hezky napsane

ditul
20.07.2018 5 z 5

Každý z nás má svého anděla strážného, který nám pomáhá a je krásné, že můžeme komunikovat i s andělem toho druhého, když ho chceme poprosit o pomoc...

Adelaide777
28.01.2018 5 z 5

Knihy s touto tématikou mám ráda a tato kniha nezklamala.
Spisovatelka uvádí spoustu užitečných rad jak začít komunikovat s anděly a jak si s jejich pomocí změnit život k lepšímu.
Knížku jsem si oblíbila a stal se z ní můj každodenní rádce.
Doporučuji všem věřícím a nebo lidem, kteří se chtějí spojit se svými anděly.

PavlínaAlžběta
27.12.2017 5 z 5

Dar od kolegů z práce. Jsem známá vírou v anděli a jelikož mě nemoc trápí delší dobou, darovali mě před pár dny knihu od známé autorky na toto téma a několik knih vlastním. Toto je pro mě opravdu léčebná kůra, když se začtu do této knížky s krásnou obálkou. Pro někoho magorismus, pro mě doslova útěcha, víra v lepší zítřky. Mnoho knih mám podobných, takže některé části jsem přeskakovala, ale zvedla se mi nálada i mám lepší pocit a nejen to. Knihu nedoporučuji všem, protože mnoho čtenářů může být skeptičtí a v dnešní době plné materialismu, spěchu, ignorantství atd. by mohla kniha přijít jako pro blázny. Knihu chci pořídit člověku, který ji ocení a těším se až si ji přečte, sama jsem si ji oblíbila.

eva198
08.06.2016

doporučuji !!!!!!!!

RenataP
12.02.2014

Léčení s anděly vyšlo před nedávnem jako audiopodoba.
Namluvila je Naďa Konvalinková a je to krása!
Cédé má něco přes 7 hodin, ale takovou krásnou laskavost a vnitřní sílu, která přímo září z přehrávače. Nádhera.

martinakovarova
10.04.2013 5 z 5

Překrásná kniha, jejíž obsah mi hooooodně pomohl.. Můžu jenom doporučit.

bytost
05.03.2013 5 z 5

,,Léčení s anděly,, každý není ochoten a schopen existenci andělů tolerovat a jí uvěřit, přesto že je tak zřejmá, jako to že dýcháme!
Každý z nás má svého anděla strážného, který nám pomáhá když se na něho s prosbou o pomoc obrátíme. Malé děti to vědí a tak se s nimi intuitivně spojují. Jen my dospěláci, to propojení v nás s nimi potlačíme a připadá nám naprosto nevhodné chovat se tak iracionálně a obracet se o pomoc na anděly.
Ale přesto si knihu přečtěte a zkuste to, třeba jen večer o samotě poproste svého anděla o klidný spánek, který vás důkladně na druhý den posílí. Já je prosím o maličkosti a ony se plní, příklad: -jedu vozem na konkrétní místo, kde se špatně parkuje, jsou tam vždy obsazená parkovací místa, když vyjíždím tak ve voze zvednu dlaň jako když něco nabízím a poprosím:- andělé prosím jedu....ať je tam pro mě volné parkování, děkuji.. výsledek je ten, že vždy je nejméně jedno místo volné, nebo když přijíždím zrovna někdo odjížní a místo na parkování MAM. Jsou to maličkosti s kterýma začínáte a časem, když získáte důvěru že TO FUNGUJE léčíte nemoci, vztahy atd. Oni jsou tu pro nás....věřte mi.