Léčení čaker

Léčení čaker https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358758/bmid_leceni-caker-oon-358758.jpg 4 9 2

Probuďte svou vnitřní sílu a dar léčit. Naučte se plně využívat svou vnitřní sílu a schopnost léčit. Jakmile se zbavíte negativní energie, strachu a obav, probudí se vaše přirozené duchovní schopnosti. Tyto vrozené vlohy vám umožní vidět budoucnost, komunikovat s bohem nebo anděly a tak léčit sami sebe a ostatní osoby. V knize Léčení čaker vás Doreen Virtue provede meditacemi a vizualizačními technikami, s jejich pomocí budete schopni očistit své čakry a využít přírozené léčivé a parapsychologické schopnosti.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Cakra Clearing , 1999


více info...

Přidat komentář

Clea3112
03.07.2021 4 z 5

Základní a systematicky uspořádaný výklad k jednotlivým čakrám. Jestliže se s tématikou seznamujete, určitě vám kniha pomůže zorientovat se pojmy a naznačí směr, kudy případně jít dál. Pokročilejším se může zdát, že se nedozvěděli tolik nového. Ale věřím, že v každé kapitole je možné najít "něco nového". Je dobré být vnímavým posluchačem. Pro mě jsou bonusem příjemně laděné meditace .

bara9550
02.04.2019 5 z 5

Skvělá kniha.

Nejprve si ji celou přečtete, zamyslíte se, usmějete se, protože se Vám bude hned lépe ŽÍT!
Budete jí listovat a uvědomovat si, že to co děláme, musíme dělat hlavně pro sebe.

Skvělá teorie Čaker, pochopí i začátečník, vše krásně uvedeno na pravou míru - všechno se dá ihned pochopit. Spisovatelka to píše pro "normální" smrtelníky, za což jsem ráda, podobné knihy mají někdy tendence hrát si na něco, co nejsou.

Doporučuji pro začátečníky i pokročilé.