Lázeňská známost

Lázeňská známost https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51414/bmid_lazenska-znamost-DMr-51414.jpg 4 23 5

V příběhu, který se v této knize odvíjí, sledujeme osudy Jany, mladé ženy, která po vytouženém mateřství prožívá kruté zklamání. Janino manželství se krátce po narození dítěte rozpadá. K psychickému otřesu přistupují i problémy zdravotní a hrdinka se tak poprvé v životě ocitá v lázních. Zde poznává nové přátele, mezi nimi i Františka, svou "lázeňskou známost".... celý text

Přidat komentář

JancaMia
24.09.2022 5 z 5

Poučné, pravdivé, čtivé . Paní Řeháčkovou čtu od svých dvanácti let .

alnahu
29.05.2018 4 z 5

Smutný příběh ze života, tak jak to umí napsat právě paní Věra. Život byl k Janě opravdu krutý, vzala si milovaného muže ,ale ten ji opustil ,pro její velkou touhu být matkou. Druhý muž byl starší než ona a seznámila se s ním v lázních ,ale i toho opustila ,nedokázala přejít , že si našel za ni náhradu na dovolené. Autorka opravdu barvitě vylíčila, jak to v lázních chodí.


Ann98
07.03.2018 5 z 5

Působivé čtení. Jedná se o příběh mladé ženy, která po rozvodu hledá nového partnera a otce pro svého syna. Jana to neměla v životě úplně jednoduché. Manželství jí ztroskotalo kvůli dítěti, které manžel nechtěl. Navíc jsem ani nedoufala, že by se nová známost z lázní jevila jako perspektivní. Alespoň zde byl barvitě zachycen lázeňský život (a já věřím, že to tak ve skutečnosti funguje).

EvikU.
08.04.2017 4 z 5

V lázních nebo jinde. Když žena vysílá jasné signály, tak je jedno kde se seznámí. Čtivý. Doporučuji.

1alena1
21.09.2011

Velmi poučné pro všechny ženy, které jedou poprvé do lázní. Dle vyprávění návštěvnic lázní to tak opravdu chodí, tak POZOR!!