Lava

Lava https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274587/bmid_lava-aD9-274587.jpg 3 5 3

Kam až může zajít nesmyslná pomsta psychopata? O tom se dozvíte v příběhu mladé zvěrolékařky, která se vrací do rodného města. Za čas se seznámí s mužem s tajemnou minulostí. Od té doby se kolem ní začnou dít podivné věci. Ve chvíli, kdy sama málem přijde o život a její přítel je nepřímo obviněn z vraždy, začíná kousek po kousku skládat střípky předešlých událostí a snaží se zjistit pravdu.... celý text

Přidat komentář

cori
27.08.2020 3 z 5

Červená knihovna o tom, jak veterinářka našla svého prince a on se zbavil traumatu z minulosti. Lava je pes, který se hlavní hrdince zjevuje ve snech. Psychopat je vykreslen poněkud klišoidně. Jako oddechovka dobré.

medlovice
21.12.2017 4 z 5

Jsem příjemně překvapená.
Knižka se dobře čte, postavy jsou dobře vykreslené, většinou sympatické. Možná, že jsem jen potřebovala něco po Vypravěčce a chystanou Anne Frankovou, potřebovala jsem oddechovku ,která voní létem ,sluncem, životem a láskou .Postavy, které mohou svobodně žít, jíst a milovat se. Tato kniha je optimistická s příchutí naděje. Jen jí uškodil ten název LAVA ? Co to je -zareaguje čtenář a nepřiláká je to, A ani ten obal ,který vypadá jako foto komiks z Brava. Vždyt postavám je kolem 30 let , mají zaměstnání, rodinu.


helča5
04.06.2016 1 z 5

kniha se dobře čte,je tam hodně dialogů,málo popisu prostředí,nevím,proč se jmenuje podle psa,ale zřejmmě na počest autorčina psa,špatné krimi,hned jsem věděla,kdo se mstí,tak na pokračování do časopisu,knihu jsem dočetla,ale nic moc.

Štítky knihy

psychické problémy milostné vztahy červená knihovna

Autorovy další knížky

2015  60%Lava
2021  60%Volavka