Nikdy není pozdě

Nikdy není pozdě https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/227603/bmid_nikdy-neni-pozde-hpN-227603.jpg 4 88 22

Laurie série

1. díl >

Manžel Laurie Moranové byl zavražděn před očima tříletého syna Timmyho. Chlapec se od té doby budí vzpomínkou na vrahovy pronikavě modré oči. Laurie je vyděšená ještě víc – hrozbou, kterou muž pronesl: „Vyřiď mámě, že teď je řada na ní a pak na tobě.“ Navíc Laurie právě rozjíždí televizní pořad o odložených zločinech. A na ten se dívá i pár krutě modrých očí…... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Alpress
Originální název:

I´ve Got You Under My Skin , 2014


více info...

Přidat komentář

čef
23.08.2022 4 z 5

Mnoho se toho opakuje stále dokola, snad aby si čtenář udržel stálou koncentraci., naštěstí to příliš nevadí. Mnohem lépe by asi příběh dopadl jako film, mnoho vnitřních monologů by nešlo takto zdlouhavě interpretovat. Triviální detektivka s trochu napínavou vložkou únosu dítěte stalkerem.

petulik330
09.08.2022 5 z 5

Čtivé napsaná detektivka, ve které nás autorka nechává v napětí kdo je skutečným pachatelem a také ať se čtenář sám snaží pachatele odhalit.
Druhá kniha od této autorky a rozhodně mě nezklamala. Už se těším na další.


zdenaR
13.03.2020 3 z 5

Po dlouhé době jsem se díky čtenářské výzvě vrátila ke své oblíbené autorce.
Nezklamala - čtivá detektivka bez brutality, napínavá, dalo by se říci s románovými prvky.
Příjemné oddychové čtení.

TaLu
14.07.2019 5 z 5

Knihu jsem si přečetla znovu, protože mám v plánu pustit se do dalších dílů série, a tak jsem si chtěla oživit úvodní příběh. Při prvním čtení vyzněla zápletka samozřejmě originálněji, přesto se v letním čase řadí mezi knihy, které lze číst opakovaně. Krátké kapitoly zvyšují napětí. Každý má motiv, to je určitě plusem příběhu, to propletení vztahů, kdy se čtenář dozvídá, jak to bylo doopravdy, když se odloupalo pozlátko. Další dějová linka spočívající v ohrožení hlavní hrdinky a jejího syna výrazně zpestřuje vyprávění. Situace kolem natáčení je slabinou románu, jak už tady zaznělo v komentářích, toho aranžování, strojení, česání je až moc a nepůsobí to přirozeně. V sérii se má v této dějové lince pokračovat, tak jsem zvědavá, jak se s tím autorka vypořádá dál. Ano, paní spisovatelka má i lepší knihy, ale určitě mohu doporučit všem, jako čtení na dovolenou. A na pokračování se těším.

perpe2a
28.10.2018 2 z 5

M.H.Clarková je moje oblíbená autorka, tedy spíše byla. Poslední její tvorba mě nijak zvlášť neuchvacuje. Bohužel tato kniha mi přišla dost naivní, nezajímavá, o napětí vůbec nemůže být řeč. Je to hodně slabý odvar dřívější tvorby. Přijde mi, jako by ztrácela autorka dech. Další díl si nebudu ani kupovat, ani číst. Škoda. Já nedoporučuji, snad pouze čtenářům začátečníkům.

Angelicca
21.08.2018 5 z 5

Opět skvělá kniha od této autorky. Napínavý příběh, četl se jedním dechem, líbilo se mi, že přestože je kniha velmi čtivá, poutavá, působila letně a celkový detektivní příběh nebyl moc drsný. Vřele doporučuji!

konicekbily
06.03.2018 4 z 5

Od autorky jsem již přečetl více knih v jiných sériích. Toto beru jako úvod nového seriálu. Uvidíme!!!

terka95
22.11.2017 3 z 5

Knížka mi přišla spíše směšná, než napínavá :D Hlavně děj okolo natáčení - navlékání účastnic pořadu do stejných šatů jak před lety, neustálé jejich stylizování.. konec byl urychlenej a žádnej wow efekt během knížky neproběhl :/

magdalena13
15.11.2017 5 z 5

Povedená kniha z povedené série.

Danago
19.08.2017 4 z 5

Mary Higgins Clark je moje velice oblíbená autorka a přečetla jsem asi celou její tvorbu.
Knížka Nikdy není pozdě je první díl z nové série. Anotace slibuje velmi napínavou knížku se skvělou zápletkou, jak to autorka umí. Hodně jsem se na tuto knihu těšila, ale bohužel se z ní vyklubal takový průměr. Příběh mi přišel hodně rozvleklý a zápletka jaksi málo napínavá. Bojím se, že autorka už to nejlepší napsala. Knížku jsem dočetla, ale za mě je to jedna ze slabších knížek této autorky.

EvikU.
07.04.2017 5 z 5

Opět napínavý, čtivý, autorka nezklamala. Doporučuji.

klarence
06.11.2016 5 z 5

Clarková opět nezklamala.

iveta3689
21.07.2016 2 z 5

Nebavila mě. Ze začátku to vypadalo na slibný příběh, ale postupem času se vlastně nic nedělo. Příběh s únosem syna byla v knize naprosto navíc. A v hlavním příběhu mě nakonec ani nezajímalo, kdo že je vrah. Dočetla jsem jen silou vůle.

rubit
11.07.2016 3 z 5

K autorce jsem se dostala opět po několika letech a musím říct, že se mě kniha docela líbila. Taková příjemná letní detektivka na pár večerů, která nenadchne, ani neurazí.

lea735
14.12.2015 5 z 5

Moc hezká knížka. Ač detektivka , tak je v ní i kus románu ..Příběh plný napětí , má to rychlý spád a dokonce i poučení ..Nikdy , opravdu není na cokoliv pozdě..jedna z nejhezčích knížek od této autorky . PS:Stále řadím za nej knihu od M.H Clark Kuře a Nůž

TaLu
24.11.2015 5 z 5

K příjemnému večeru jsem přidala kousek nočního času a knihu přečetla najednou. A byl to čas, který rozhodně neodepíšu jako ztrátu. Autorku mám velmi ráda a tato kniha mi připadala jako jedna z nejlepších, které jsem od ní četla.
Velmi zajímavá zápletka, čtenář sleduje hned dvě dějové roviny. Setkání možných podezřelých z dávné vraždy a akutní nebezpečí, jež hrozí hlavní hrdince. Krátké kapitoly v závěru knihy vystupňovaly napětí. Propracované osudy všech zúčastněných ukázaly, že v životě často není situace černobílá a je mnoho motivů, jež by mohly vést i k vraždě.
Vřele doporučuji. Žasnu nad autorkou, která je stále plná nápadů a dokáže je dle mého názoru skvěle napsat. Přeji pevné zdraví a ještě mnoho knih jako je tato.

Modrásek16
18.11.2015 5 z 5

Jako vždy moc hezká knížka. Mary H.C. je moje oblíbená spisovatelka a ještě mne nezklamala.

Šánka
14.10.2015 3 z 5

Mám ráda detektivní příběhy této mé oblíbené autorky pro jejich čtivost a nápadité zápletky. Odpočinková četba bez spousty krve mě po celou dobu držela v příjemném napětí, a i když se mi kniha celkem líbila, Mary H.K. napsala spoustu lepších, a taky napínavějších knih.

sabca
24.07.2015 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Velmi zajímavé podání dvou různých zločinů. Žádné zdlouhavé popisování, děj měl spád a díky krátkým kapitolám jsem měla knuhu v rekordním čase přečtenou. Bavila mě a doporučuji

jasmína
01.07.2015 5 z 5

Dlouho jsem nečetla knihu této mé oblíbené autorky.

Její knihy mě baví tím, že nejsou drsné,a když mám chuť na jemnější styl detektivního žánru, sáhnu po této spisovatelce.