Láska v hotelu Ritz

Láska v hotelu Ritz https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193056/laska-v-hotelu-ritz-193056.png 3 5 2

Camfield série

< 122. díl >

Hrabě z Cuttesdaleu přijíždí v doprovodu své dcery Vilmy do Paříže, aby mu zde vyléčili záda, která si poranil při pádu z koně. Vystupují inkognito, protože hrabě se obává, že by se jeho přátelé dozvěděli o jeho momentální slabosti. Při příležitosti otevření hotelu Ritz se Vilma náhodou setká s mladým markýzem Vernonem z Lynworthu, který nemá tušení o jejím urozeném původu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Love at the Ritz , 1991


více info...

Přidat komentář

reader.007
16.04.2016 2 z 5

Kromě té reklamy na Ritz mi celý příběh připadal jako vystřižený z Malé Velké Británie (seriál BBC): (stařena v růžové leží na sofa, láduje se bonbony a diktuje sekretářce) "Divukrásná hrdinka, příjezd do Paříže, bla bla, setkání, popis prostopášného markýze, bla bla, krásy Paříže, bla bla (Kolik máme stránek? Zatím 37 madam. No tak jedeme dál) bla bla bla bla, zloduch na obzoru, bla bla bla (Tak kolik teď? Jen 45 madam.) Zase zloduch, záchrana v poslední chvíli, pravá láska, bla bla, souboj, nemůžu si tě vzít, ale jako milenku tě budu ctít a milovat na věky věků, bla bla, odhalení. Lásku mnozí hledají, ale málokteří naleznou. KONEC."

MinaHawke
13.11.2015 5 z 5

Velmi příjemná kniha. Shodou nešťastných náhod se markýz Vernon domnívá, že Vilma pracuje jako elektrikářka, přesto mu to nebrání se do ní zamilovat. Jenže přece by si nemohl vzít obyčejnou elektrikářku. Nakonec se však všechno vysvětlí a dočkáme se šťastného konce.