Láska na jedno kliknutí

Láska na jedno kliknutí https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417823/bmid_laska-na-jedno-kliknuti-qxS-417823.jpg 3 42 14

Kde všude může číhat láska? Julie je třicetiletá Pařížanka a pracuje jako uklízečka. Paul má čtyřicet let, je chirurg a žije v Londýně. Jejich osudy by se normálně nikdy nespojily, ale speciální aplikace Click & Love je svede dohromady. S každou další zprávou roste jejich touha po setkání, jenže aplikace pečlivě cenzuruje všechny informace, které by mohly vést k jejich schůzce. A když se jim konečně povede setkat se tváří v tvář, stane se něco nevysvětlitelného…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

Click & Love , 2018


více info...

Přidat komentář

Liduka
17.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Mně se kniha moc líbila. Mám ráda dopisování dvou lidí. Jakmile se ale oba sešli, tak jsem byla úplně ztracená a říkala si, proč vlastně každý z těch dvou tvrdí, že ho ten druhý v restauraci opustil a byla zvědavá na rozuzlení. Konec byl ale moc povedený. Byla jsem sice naštvaná na Paula, že odešel, ale v zápětí jsem se dozvěděla, že to bylo naoko. Takže za mě super.

Unka
31.01.2024

Děj knížky je překombinovaný. Nejsem ale zvyklá nedočíst rozečtenou knihu a samozřejmě jsem chtěla vědět, jak to celé autor vymyslel, tak jsem ten příběh za 2 večery dala (od str.90 už to svištělo).


Dámaskloboukem
05.12.2021 3 z 5

Když jsem po dočteni přemýšlela, co napsat, prošlo mi hlavou…. sněhová trubička…
Bezpochyby vliv všudypřítomného adventu:D

Jak ji posvátně zvedám z talířku, kde zůstává poprašek moučkového cukru, předníma zubama opatrně ulamuji první závit a ta křehkost se mi začíná rozpadat v drobných lístcích na jazyku. Pak přijde sníh, nejlépe tak, jak mě ho učila dělat moje kmotřenka - cukrářka, povznesený z přízemní sladké chuti pár kapkami citronové šťávy …

Jednou jsem si ji dala v Lošticích v tvarůžkové cukrárně. Trosku mne udivilo, že není pocukrovaná, korpus byl víc slaný a místo sněhu - tvarůžková náplň. :C
Nevím, jak člověk vypadá když se mu bouří chuťové pohárky, rozpadá nacvičený Pavlovův reflex a centrum chuti v mozku vyhlašuje revoluci, předpokládám, ze nic moc.
Dostala jsem něco úplně jiného, než jsem čekala.
Od tohoto veskrze francouzského svazku jsem chtěla dívčí román. Toho se mi dostalo a až na malé nesrovnalosti (kdo věší záclony u otevřeného okna?? Už jste někdy viděli plakat doktora (a ještě kardiochirurga) v nemocnici společně s pozůstalým??…) tak do poloviny příběhu.
Pak přišel flashback a jedna nelogická náhoda střídala druhou a muj celkový dojem je dost rozpačitý.
Mezi řádky jsem navíc cítila francouzskou afektovanost nebo možná nadměrnou sociální přecitlivělost ( hlavní hrdinku nikdo nepustil sednout v autobuse a to chudinka celou noc uklízela !!!!!
nebo
největší kamarádky z naprosto odlišných třídních skupin se opakovaně objímaly a jinak zdůrazňovaly jak skvěle souzní…)

Knížka mne přiměla upéct na Vánoce kremrole minimálně ze tří dávek! Autor by byl jistě překvapen.
Francouzi, kteří dali světu makronky, naše sněhové trubičky oceňují. Ač žádného z nich o svátcích nečekáme, chci podporovat tradiční české kulinářství.

Když si budu vánoční sněhovou trubičku užívat, budu spokojena, že nás jako národ spíše charakterizují kremrole místo afektovanosti.

Aneleh
22.09.2021 5 z 5

Mně se to líbilo, ten zvláštní nápad, jak dát dohromady své přátele, kteří už na lásku skoro věřit přestali. A ke konci jasně mezi řádky zaznívá, že nejdůležitější ve vztahu je porozuměni a duševní soulad než vnější vzhled. Vtipné, neotřelé a laskavé vyprávění o cestě za láskou v naší počítačové době.

Kešu1981
06.01.2021 1 z 5

Tak tohle je fakt síla!
Jakože lží, podvodem a manipulací se manželé snaží dát dohromady muže a ženu, u kterých si myslí, že se k sobě hodí, protože si jsou podobní? Asi jsem divná, ale tohle vážně, vážně, neberu! Čekala jsem oddechovou romantiku, dostala jsem vylhanou nesmyslnou romanci ze seznamky...chjo! Tu jednu hvězdu dávám za to, že to bylo tak krátké a dalo se to aspoň rychle dočíst!

Parwana
30.11.2020 2 z 5

Oddechovka na dva dny, když si chcete odpočinout od náročnější knihy. Bylo to sice ke konci napínavé, ovšem zhruba od půlky knížky jsem tušila, jak to dopadne.

lucka1998
23.03.2020 3 z 5

Příběh hezký, ale dle mého názoru příliš překombinovaný. Vysvětlení je na konci příběhu, ale děj je velmi chaotický a nepřehledný.

alzbeta4340
26.01.2020 2 z 5

Nesympaticky překombinované. Chápu autorovu snahu o originalitu, ale tohle už bylo na mě příliš.

JakubiRa
23.01.2020 3 z 5

Milý příběh. Nic náročného, spíš oddychovka. Postavy mi byly sympatické. Líbila se mi myšlenka, že pro někoho opravdu může být těžké se seznámit „normálně“ a rozuzlení překvapilo. Po kvantech odborných a poloodborných textů opravdu milá, ale nikoliv hloupá chuťovka.

Joyce24
17.01.2020 3 z 5

Tak tentokrát jsem se musela do čtení nutit a myslela jsem si,že dám knížce pouze dvě *, ale za ten konec dávám nakonec tři

tereza1198
23.11.2019 2 z 5

Ten zvrat na který jste mě v komentářích nalákali, byl opravdu zajímavý a knize dodal šmrnc. Jinak mi ale celý příběh přišel nudný a nepravděpodobný . Všechno mi to tak nějak prosvištělo hlavou a na knihu si už nikdy nevzpomenu.

Ivuska.09
29.10.2019

I já jsem velmi příjemně překvapená zvratem, ke kterému zhruba v polovině příběhu došlo. Je to neokoukané a originální, takže už jenom kvůli tomu mohu tento román doporučit.

Misspullinn
29.10.2019 4 z 5

Moc krásný nápad na příběh, určitě nic neztratíte, když si tuto knihu přečtete :) je to zase trochu něco jiného, ale děj je zajímavý a nutí přemýšlet :)

aydam
19.10.2019 4 z 5

Milý, svižný příběh o trampotách při seznamování, který pobaví, leč jeho reálnost je třeba brát s rezervou. Rozjezd je pomalejší. Ta pravá akce začíná zhruba od 80. strany.

Štítky knihy

tajemství romantika sociální sítě seznamky

Autorovy knížky

Cyril Massarotto
francouzská, 1975
2019  62%Láska na jedno kliknutí

Kniha Láska na jedno kliknutí je v

Přečtených59x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených1x
Knihotéce88x
Chystám se číst61x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x