Láska ku*evská

Láska ku*evská https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499310/bmid_laska-ku-evska-hPv-499310.jpg 3 17 3

Od autora bestselleru Odse*te se přichází analýza drsné lásky, která vysvětluje, díky čemu vztahy fungují: převezměte zodpovědnost a napravte se. „Láska je trpělivá, láska je slepá… Až jednou není. Co potom?“ Bez ohledu na to, kolik se nám dostává rad nebo kolik práce na tom odvedeme, nikdy se nezdá, že by se něco změnilo. Pravda je taková, že jste přímo žalostně připraveni na jednu z největších život určujících věcí, kterou se kdy budete zabývat – na vážný vztah. Ať už ve vztahu jste nebo ne, chcete v něm být, nebo v něm jste jen napůl, dostáváte se z něj, jste ženatí, svobodní, rozešli jste se, rozvedli nebo vás to všechno zahltilo, probereme se změtí vztahových témat a vrátíme vám kontrolu nad situací. Žádné květnaté kecy, žádné blábolivé strategie, systémy nebo techniky, jen skutečné povídání pro skutečné lidi, kteří chtějí, aby jejich životní vztah opravdu fungoval... celý text

Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Via
Originální název:

Love Unf*cked , 2022


více info...

Přidat komentář

Nuttelka
28.04.2023 4 z 5

(Audiokniha)
Nikdy nevím, co od Garyho čekat, ale musím říct, že tato kniha je pro mě zatím taková nejpřínosnější. Hodně věcí k zamyšlení, s hodně názory souhlasím, ale i tak pořád říkám, že každý vztah je "jedinečný, originální", takže vždy záleží na dané dvojici, jak se se vším popasuje. A hlavně, vždy musí chtít oba dva na vztahu pracovat. Pokud zrovna jeden ve vztahu jaksi někam "zabloudil", doporučuji k poslechu - k přečtení, třeba ho to nasměruje zas na správnou cestu :-)

DreamerX9
04.11.2022 4 z 5

Pokud jste od autora četli předešlé knihy pak by vás tento styl a vulgarismy neměli překvapila urazit.
Ja se nad knihou pobavila a velmi mě překvapila. Spoustu věcí se snadno říká ale hůř dělá nicméně autor nenabízí nějaký návod ale myšlenky na "problémy" či témata týkající se fungování vztahu. Spousta věci je spíše pro poučení než kázání či vyčtení co vše je špatně. Místy jsem se i pobavila a čtení jsem si se svižností užila. Na některé veci zkrátka nepotřebujete číst knihu tlustou jak encyklopedie stačí prosté věcné a jasné příklady z praxe a trochu selského rozumu


Jane2016
28.10.2022 4 z 5

Od autora Garyho Johna Bishopa už jsem četla knihy Přestaňte řešit h*vna a Chytře na prů*ery, tudíž jsem velmi dobře věděla do čeho jdu a jakým způsobem autor píše a dává najevo své myšlenky.

Autor nezklamal a jednalo se o velmi osvěžující čtení.

Když o tomto píšu, vzpomenu si na ty články, které věčně vídáme na sociálních sítích. „Když se muž brání svatbě“, „tři věty, které byste neměla říkat svému partnerovi“ apod. Podobné články úplně nesnáším a myslím si, že každý vztah má individuální způsob, jak svoje problémy řešit. Nelze říct jednu konkrétní věc, která bude jako svatý grál fungovat pro všechny vztahy.

Tahle knížečka ale byla plná rad, ale zaměřovala se hlavně na to, jací bychom měli být my sami. Znáte to, člověk by měl vždy začít nejprve u sebe a zamést si před vlastním prahem. Nemůžeme od toho druhého očekávat, aby byl takový a makový a za zády mu dělat naschvály. Tenhle způsob, kterým Bishop píše a přemýšlí se mi moc líbí a jak jsem již psala výše, přišel mi velmi osvěžující.

Jedná se určitě o velmi zajímavé a poutavé čtení!

Autorovy další knížky

2019  73%Odse*te se
2020  62%Přestaňte řešit h*vna
2021  73%Chytře na prů*ery
2022  69%Láska ku*evská