Láska ku*evská přehled

Gary John Bishop

Od autora bestselleru Odse*te se přichází analýza drsné lásky, která vysvětluje, díky čemu vztahy fungují: převezměte zodpovědnost a napravte se. „Láska je trpělivá, láska je slepá… Až jednou není. Co potom?“ Bez ohledu na to, kolik se nám dostává rad nebo kolik práce na tom odvedeme, nikdy se nezdá, že by se něco změnilo. Pravda je taková, že jste přímo žalostně připraveni na jednu z největších život určujících věcí, kterou se kdy budete zabývat – na vážný vztah. Ať už ve vztahu jste nebo ne, chcete v něm být, nebo v něm jste jen napůl, dostáváte se z něj, jste ženatí, svobodní, rozešli jste se, rozvedli nebo vás to všechno zahltilo, probereme se změtí vztahových témat a vrátíme vám kontrolu nad situací. Žádné květnaté kecy, žádné blábolivé strategie, systémy nebo techniky, jen skutečné povídání pro skutečné lidi, kteří chtějí, aby jejich životní vztah opravdu fungoval... celý text

Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2022 , Via
Originální název: Love Unf*cked, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska ku*evská. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Dolik13
26.11.2025

Jednou za čas dostanu takový záchvat, že mám chuť si přečíst nějakou motivační knihu, která by mi změnila pohled na svět.

No a bohužel to dopadlo opět stejně. Nevím, jestli je to autorem, ale zkusil jsem od něj už druhou knihu a i když se mi zamlouvá to, že si nehraje na žádné cukrovaní a trapné klišé, přijde mi, že ty knihy jsou prostě o ničem. Absolutně žádná zajímavá myšlenka, nebo něco, co by změnilo můj pohled na svět. A samozřejmě může být chyba u mě. Nicméně já nejsem rozhodně cílovka tohoto autora.

všech 4 komentářů

Související novinky - Láska ku*evská (1)

Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)

09.10.2022

Kniha Láska ku*evská v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně46x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Gary John Bishop také napsal(a)

2019  72%Odse*te se
2020  61%Přestaňte řešit h*vna